Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İspanyol golcü için şok iddialar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Fenerbahçe’nin İspanyol yıldız futbolcusu Daniel Güiza’nın eski eşi Rocio Aranda, İspanyol TV’sine çıkarak çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Fenerbahçe’nin İspanyol yıldız futbolcusu Daniel Güiza’nın eski eşi Rocio Aranda, İspanyol TV’sine çıkarak "Dani beni milli takımın kamp yaptığı otele çağırdı. Sabaha kadar seviştik" diye konuştu.

Ünlü futbolcu Daniel Güiza’nın eski eşleri, iki çocuğunun anneleri Rocio Aranda ile Nuria Bermudez, futbolcuya karşı ortak cephe kurdular. İspanyol televizyonunda önceki gün "DEC" adlı programa çıkan
Aranda ile Bermudez, Fenerbahçeli futbolcunun gece yaşantısı ve içki nedeniyle geleceğini tehlikeye soktuğunu iddia ettiler. İspanya A Milli Takımı Teknik Direktörü Del Bosque’nin de Güiza’ya kızdığını belirten Aranda ve Bermudez, "Sevilla’dan sonra bir daha milli takım kampına çağrılmayabilir" dediler.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Güiza’nın ilk çocuğunun annesi olan Rocio Aranda, geçen 11 Şubat’ta Sevilla’da yapılan İspanya-İngiltere hazırlık maçı öncesinde eski kocası Güiza ile kamp yapılan otel odasında seviştiklerini açıkladı.

Aranda, "Dani beni milli takımın kamp yaptığı otele çağırdı. Otel odasına çıktığımı Del Bosque ve daha birçok insan gördü. Sabaha kadar birlikte olduk, içkiliydi" diye konuştu.

9-11 Şubat tarihleri arasında Sevilla’da yapılan İspanya A Milli Takımı kampına çağrılan Güiza’nın, İspanya-İngiltere maçında son dakikalarda sadece 2-3 dakika sahaya çıkmasına izin verilmişti. Güiza’nın kamp sırasında içkili bir şekilde eski eşiyle birlikte otel odasına çıkmasına İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Del Bosque’nin de sinirlendiği bildiriliyor. Güiza’nın aşırı çapkın olduğunu ve genç kızları aldatıp sonra da evine gönderdiğini söyleyen Aranda ve Bermudez, ünlü futbolcunun İstanbul’a da getirdiği yeni sevgilisi Rocio Herrera için "Dani onu da bir yıl içinde kucağında bir çocukla İstanbul’dan gönderir" diye konuştular.
Tamam da bu adam nasıl bu kadar başarılı oldu onca yıldız varken (Eto'o,David Villa vs.)İspanya liginde gol kralı oldu.İspanya Milli Takımıyla Euro 2008'e de katıldı.Böyle bir hayata göre futbolu çok başarılı. Big Grin
Başarılı Mı ? Güldürme Beni Ya Adam Size Geldi Luganonun Daha Fazla Golü Var Bu Mu Başarı Big GrinBig Grin
Dikkat edersen İspanya ligindeki başarısından bahsediyorum ..
Peki Sana Şöyle Diyim Hatırlarsan Zamanında Konyaspordan Zafer Biryolda Gol Kralı Oldu Ve Fener Hemen Kaptı Ne Oldu Zafer Toplasan 5 Maç Yapmadı Gitti.Sana Soruyorum Eger Guiza Fenere Gelmemiş Olsa Duyacak Mıydın Hayır . Marefet Tek Sezon Gol Kralı Olmak Degil Devamını Getirip Aynısı Büyük Takımlarlada Yapmalı....
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ben tüm kariyeri başarılı,Fenerbahçe'de de başarılı oldu mu diyorum ? Sadece İspanya liginde 1 sezonda çok başarılı oldu dedim.Göklere çıkartmadım.Fenere gelmemiş olsaydı elbette tanırdım İspanya ligini biraz takip eden bilirdi.Ayrıca neden bu kadar abarttın anlamadım.
Bak Kendin Dedin İspanya Liginde Bir Sezon Başarılı Oldu Diye Demekki Başka Bişeyi Yok Devamı Gelmeyen Başarı Sadece Tasadüftür Bunu Sizin Başkanınız Demişti Dogru Bir Laf Guizanınkide Öyle Malasef GülümsemeGülümseme Ve Şunu Diyim Guiza Hakkında Kazıklandınız GülümsemeGülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL