Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Benzema: “Ligde baskı altındayız”
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Lyon’un forvet oyuncusu Karim Benzema hakkında çıkan transfer söylentilerini bir kenara bırakıp; takımının durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

[Resim: 43836.jpg]

Fransa birinci liginde bu kez şubat ayı geldiğinde geçtiğimiz yıllara göre durum biraz farklı. Bu sezonda yine Lyon lider durumda ama arkasındaki takımlar bu sefer çok daha yakın durumdalar. Bu durumda Lyon takımının baskıyı yakından hissetmesine sebep oluyor.

Ligue 1’in resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Benzema: “Diğer takımlar kendilerini geliştirdi. Ancak biz kendi işimize bakıyoruz. Arkamızdakilerin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor” dedi.

Fransız golcü sözlerini: “Hala baskı yaşamak takımda bazı işlerin daha iyi duruma gelmesini sağlıyor. Zirvede yalnız olmamamız kendimize dikkat etmemize yarıyor” diyerek sonlandırdı.

Lyon bu hafta sonu Nancy deplasmanında oldukça zorlu bir maça gidiyor. Bu maç sonunda dört puanlık farkın biraz daha azalma olasılığı var.

PSG, Marsilya, Bordeaux ve Toulouse, Lyon’un puan kaybetmesini heyecanla bekliyor.

Nancy maçı öncesi Lyon’da yeni bir sakatlık problemi oluşmadı. Ayrıca bu hafta sonu Delgado ve Piquionne’de hocaları Claude Puel’in görev vermesi halinde oynayabilecek duruma geldiler.
Yine şampiyon olacak bence Lyon...
Referans URL