Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: F.Bahçe'de imzalar üst üste gelecek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
FB TV'deki ''Soru-cevap'' programında, Fenerli taraftarların gönderdiği soruları Ali Koç ile birlikte yanıtlayan Mostoroğlu transfer çalışmaları için şunları söyledi

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, iç transferde, sözleşmelerini uzatmak için görüştükleri oyunculardan Deivid ile her konuda anlaştıklarını, Selçuk, Volkan Demirel ve Lugano ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

FB TV'deki ''Soru-cevap'' programında, Fenerbahçeli taraftarların internet aracılığıyla gönderdiği soruları, asbaşkan Ali Koç ile birlikte cevaplayan Mosturoğlu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Lugano, Selçuk, Deivid ve Volkan Demirel ile ilgili bir soru üzerine, ''Deivid ile her konuda anlaştık. Önümüzdeki günlerde toplu imza attırmak istiyoruz. O yüzden bekletiyoruz'' dedi.

Şekip Mosturoğlu, Selçuk ve Volkan Demirel'in menajerleriyle görüşmelerin devam ettiğini kaydederek, ''Basında, Volkan Demirel'in evlenip, yurt dışına gideceği söyleniyor. Böyle bir şey yok. Hafta sonuna kadar Volkan ile görüşmemiz biter. Selçuk ile de biter diye tahmin ediyorum'' diye konuştu.

''Lugano ile her konuda anlaştık'' diyen Mosturoğlu, ''Onun kendi kariyer beklentileriyle ilgili bir durum var. Tahmin ediyorum onunla ilgili müjdeli haberi de önümüzdeki hafta içinde vereceğiz'' açıklamasını yaptı.

Şekip Mosturoğlu, Real Betis'e giden Aurelio'nun yeniden takıma dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soru üzerine de Aurelio ile ilgili süren bir ihtilaf bulunduğunu, şu anda Real Betis'in oyuncusu olarak görünen futbolcunun serbest kalması ve şartların da uyması halinde, bu konuyu düşünebileceklerini söyledi.
Referans URL