Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tek isim Perez
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin Brezilyalı tecrübeli futbolcusu Roberto Carlos, İspanyol Marca radyosuna yaptığı açıklamada, ''Real Madrid'te sorunları çözecek tek isim Florentino Perez'dir'' dedi.

Roberto Carlos, ''bir Real Madrid taraftarı olarak'' konuştuğunu söyleyerek, ''Madrid'in mevcut sorunlarını düzeltecek tek kişinin adı Florentino Perez'dir. Rakibi yok. Florentino'nun kendi stili var. İstediğini yapacak, arzu ettiği teknik direktörü getirecek gücü ve hoşa gidecek takımı oluşturmak için gerekli zekaya sahiptir'' açıklamasında bulundu.

Carlos, 1996-2007 yılları arasında Real Madrid'te oynadığı dönemlerde en çok sevdiği başkanın Perez olduğunu birçok kez dile getirmişti.
Real Madrid kulübünde başkan Ramon Calderon'un geçen ocak ayı ortasında istifa etmesinin ardından kulüp başkanlığına Vicente Boluda getirilmişti.

İspanyol kulübünde gelecek haziran ayında yapılacak başkanlık seçiminde en büyük aday olarak Florentino Perez gösterilirken, henüz resmilik kazanmayan Perez'in adaylığını İspanyol basınının da desteklediği görülüyor.

2000-2006 yılları arasında Real Madrid'te kulüp başkanı olan Perez, Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham ve Owen gibi yıldız futbolcuların transfer edilmesini sağlamıştı.
Referans URL