Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aurelio'dan G.Saray yorumu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'ın transfer etmek istediği ileri sürülen Aurelio, düzenlenen basın toplantısında bu konuda yöneltilen bir soruya şu yanıtı verdi..

Sezon başında olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den koparak İspanyol ekibi Real Betis'in yolunu tutan milli futbolcu Mehmet Aurelio, bu hafta oynayacakları Real Madrid maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu...

ESKİ FORMUMA DÖNECEĞİM

Aurelio, taraftara olan sözünü tutacağını belirterek, "Henüz kendi gerçek düzeyimi sergileyebilmiş değilim. Dizimdeki sakatlığın zorlamasıyla da son maçlarda kötü oynadığımı biliyorum. Ama tüm bu sıkıntıları aşarak yeniden eski oyunumu sergilemeye başlayacağım" diye konuştu.

"AURELİO G.SARAY'A GELECEK Mİ"

Aurelio, son günlerde Galatasaray'a transfer olacağı söylentileri ile ilgili sorulan soruya da, "Betis'le 3 senelik anlaşmam var. Şimdilik tek düşüncem Betis'de kendimi geliştirmek ve yeni zaferlere imza atmak" diye yanıt verdi.

ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ

G.Saray'ın hedefindeki isim olan Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu'da Sarı-Kırmızılı ekipten transfer teklifi gelip gelmediği konusundaki sorulara net vermekten kaçınsada dolaylı yoldan görüşme olduğunu doğruladı...

Tutumlu, Cimbom'dan teklif var mı? sorusunu ise cevaplamak istemediğini belirtirken, "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diyerek şu açıklamalarda bulundu... "Mehmet Aurelio profesyonel birisi. Real Betis'le sözleşmesi buluyor... Ama sözleşmede bazı maddeler var. Talip olan kulüp gelir görüşürüz. Şartlarımızı kabul ederlerse bu transfer gerçekleşebilir. "
Referans URL