Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: F.Bahçe'nin misilleme haberi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Olaylı bir şekilde İspanya'nın yolunu tutan Mehmet Aurelio için Fenerbahçe'nin Real Betis'e misillime yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Real Betis'in bulunduğu kent olan Sevilla'da yayın yapan Diario de Sevilla Gazetesi, Fenerbahçe'nin İspanyol kulübünden Juanito'ya transfer teklifinde bulunduğunu öne sürdü.

Gazetenin muhabiri Samuel Silva'nın Atletico Madrid ile anlaştığına yönelik çıkan haberleri hatırlatması üzerine Juanito, 'Atletico benimle ilgilenen kulüplerden sadece bir tanesi. Ama herhangi bir kulüple sözleşme imzaladığım söylentileri yalan. Tek söyleyebileceğim, Real Betis'teki sözleşmem haziran ayında sona eriyor. Atletico'nun benimle ilgilenen İspanyol kulüpleri içinde en iyi teklifi yaptığı doğru ama sportif ve ekonomik olarak diğer teklifleri de değerlendireceğim. Çok farklı şeyler olabilir' diye konuştu.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Luis Aragones'in Euro 2008'de İspanya Milli Takımı kadrosuna aldığı Juanito'nun transfer edilmesi halinde Sarı-Lacivertli kulüp bir taşla üç kuş birden vurmuş olacak.

Aurelio'yu Fenerbahçe'den bonservis bedeli ödemeden transfer eden Real Betis'e Juanito ile misilleme yapacak olan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ayrıca Juventus'a gitme ihtimali bulunan Lugano'nun da olası boşluğunu dolduracak.

Ayrıca Fenerbahçe'deki Brezilyalı futbolcuların arasında yalnızlık çeken Daniel Güiza da Josico'nun sezon sonunda gönderilmesinin ardından Juanito'nun transfer edilmesiyle birlikte takım içinde yalnızlık çekmeyecek.

32 yaşında olması handikap olarak gösterilen Juanito'nun hem stoper hem de defansif orta saha özellikleri ise önemli bir artısı.
Juanito gerksiz bir transfer olur.
Gereksiz mi ? Senin Juanito'nun hiçbir maçını izlemediğinden emin oldum . Bence mükemmel ve disiplinli bir defence oyuncusudur.Eğer bu haber doğruysa hemen almamız lazım.
Referans URL