Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Koç: 'Paramızla rezil oluyoruz'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_243113_koc_mostur1402_414_232.jpg]
Fenerbahçe'de asbaşkanlar Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu, basının huzuruna çıktı.
Asbaşkanlar Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu, basının huzuruna çıkıp, soruları yanıtladı. İkili, özellikle Başkan Aziz Yıldırım’a yönelik kampanyadan son derece rahatsızlık duyduklarını dile getirirken, Koç’un sözleri çok anlamlıydı. Yıldırım istediği için şevkle, arzuyla yönetime girdiğini dile getiren Koç, “Ailemiz için göstermediğimiz hassasiyeti burası için gösterirken; kulübün bazı harcamalarını cebimizden yaparken; ailemizden, işimizden feragat ederken bu kadar adi ve aşağılıkça suçlanmaktan rahatsızlık duyuyorum, nefret ediyorum, iğreniyorum. Bazen Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için evimize bile gidemiyoruz. İğrenç, gülünç iddiaların hâlâ konuşulması çok yanlış. Çok kez akşam eve gittiğimde, ‘Bu iş bize göre mi? Bu, paranla rezil olmanın en güzel tanımı’ diye düşünmeden edemiyorum. Bu haberler başkanımızı tekrar aday olmak için nasıl kamçılıyorsa, beni de öyle kamçılıyor” derken, tereddütleri bulunsa da uzun vadede başkan olma düşüncesinin sürdüğünü vurguladı.

‘Gözü dönmüşler var’
Taraftarlar, şampiyonluk için umutsuz olsa da, ligde yaşanan gelgitlerin şanslarını devam ettirdiğini kaydeden Koç, “Son 5 senede üç kez şampiyon olan takımımıza güvenmeli, desteklemeli ve arkasında durmalıyız. Hakemlerimiz, günümüz futboluna ayak uydurabilir duruma gelmelidir. Camia içinde kendini taraftar olarak adlandıran, kendi çıkarları için Fenerbahçe’nin kaybetmesini isteyen, takımı aleyhine tezahürat yapan, gözü dönmüşler mevcut. Fenerbahçe’ye dil uzatıp, yenik durumda olduğu maçta gol yemesi için dua eden, taraftar değildir. Camia, kulübün 10 yılda nereden nereye geldiğini unutmayacaktır. Para Ligi’nde bir üst kademeye yükseldik. Bu, 10 sene önce hayal edilmesi zor bir rüyaydı. Meyve veren ağaç taşlanır. Yükseldikçe dostlar kadar, düşmanlar da artar. Aragones, ‘bu kadronun kurulmasında etkim yok’ derken haklı. Birkaç isim verdi, alamadık. Bir tek Josico’yu aldık. Hedef 3 yıl içinde Avrupa’nın en iyi 10-12 takımı arasına girmek olmalı. Fenerbahçe, tarihinde görmediği başarıyı son 5 yılda yaşıyor. Bu sene şampiyon olunmayabilir de. Bu, dünyanın sonu değil” açıklamasında bulundu.
Hiçbir grupla kavgaları olmadığını kaydeden Şekip Mosturoğlu da şunları söyledi: “2-0 geride olduğumuz bir maçta, ‘3, 3’ diye bağıran grubun, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile ilgisi yoktur. Tribün anarşisi giderek katlanıyor. Biz, yasayı uyguluyoruz ama yalnız bırakılıyoruz.

‘90 dakika küfüre 5 bin lira’
Türk futbolunu sadece Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. korumamalı. Deplasmandaki Bursa kupa maçında kötü tezahürattan 40 bin lira ceza aldık. Rakiplerin maçlarında 90 dakika küfür edilmiş, ırkçılık yapılmış. Ne ceza verilmiş? 5 bin lira. Kurullar veya temsilciler görevlerini yapmıyor demek ki. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı bile bizim mağdur edildiğimizi söylüyor. Takımdaşlık ruhu konusunda şu anda müdahaleye gerek var. Başkan, tesislere gitse ‘müdahale etti’ oluyor, gitmese ‘ilgisiz.’ Futbolculara sevgi gösterse, ‘hak etmeyene gösteriyor’ deniyor. Başkan, 7 gün 24 saat Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için çaba sarfediyor. Elini taşın altına en çok koyan insan. Başkana yapılan saldırının arkasında Fenerbahçeli birisi var. Bu, nasıl bir Fenerbahçelilik, nasıl bir alçaklıktır? Hepimiz Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. sevdasıyla yaşıyoruz. Kişiler bu sevdanın önünde değil. O lobi şirketi var ve sahibi de Galatasaraylı. Hiçbir düzgün Fenerbahçeli bu şartlarda başkanlığa aday olmaz. Bugün Sayın Yıldırım’a yapılan bu alçakça saldırı yarın ona da yapılacaktır çünkü.”

‘Bu, Mallorca’nın sorunu’
Mosturoğlu, Güiza’nın transferinde Uruguay’dan Rentistas kulübüne 5.3 milyon Euro ödeme yapıldığı iddialarına, “Bir futbolcunun hangi kulübe ait olduğu konusunda iki gösterge vardır. Tapu kaydına bakmadan ev sahibini arayamazsınız. Fenerbahçe’ye veya federasyona sorabilirsiniz, hangi kulüpten alındı, kime ait diye. Güiza’nın bonservisini satan kulüp Mallorca. Rentistas’a hiçbir ödeme yapılmadı. 5.3 milyon Euro’luk belge, 2010 yılında Mallorca’ya yapılacak taksit ödemesidir. Rentistas almışsa, bu, Mallorca’nın sorunudur” yanıtını verdi.
Referans URL