Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fener'de 6 yolcu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_243125_yolcu1402_414_232.jpg]
Üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarına saç baş yoldurtan Fenerbahçe´de faturalar kesiliyor. Aragones´e tam destek veren yönetim ilk etapta Maldonado, Josico, Burak, Ali Bilgin, Gürhan ve Can Arat´ı kadro harici bırakıyor.
Yönetim düğmeye bastı
Fenerbahçe’de beklenen hareketlilik başladı. Asbaşkanlar Ali Koç ile Şekip Mosturoğlu dün düzenledikleri basın toplantısında, bir kaç gün içinde bazı oyuncuların kadro dışı bırakılacağını resmen açıklarken, bu oyuncuların Maldonado, Josico, Burak Yılmaz, Ali Bilgin, Gürhan ve Can Arat olduğu öğrenildi. Geçen sezon Fenerbahçe’ye gelip, büyük hayal kırıklığı yaratan, bu sezon da kötü performansına kaldığı yerden devam eden Maldonado artık sabırları taşırdı...

Deivid ve Selçuk kaldı
Bu sezon başında, “Aurelio’yu aratmaz” denilerek alınan Josico’nun da bileti kesildi. Geldiği günden bu yana sürekli sakatlanan ve bir kaç maç dışında takıma hiç faydalı olamayan İspanyol oyuncu, resmen topun ağzında. Bir başka yeni transfer Burak Yılmaz da bavulunu topluyor. Ali Bilgin, Gürhan ve Can Arat’ın gözden çıkarılması da tıpkı diğer isimlerde olduğu gibi kimseyi şaşırtmadı. İç transferde Deivid ve Selçuk’la anlaşma sağlanırken, Lugano ayrılık için gün sayıyor.
Referans URL