Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: "Aramızdan ayrılanlar olacak"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_243057_sekip_414_232.jpg]
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Asbaşkanları Ali Koç ile Şekip Mosturoğlu düzenledikleri basın toplantısında eleştirilere cevap verdiler. Mosturoğlu, Alex ve Roberto Carlos´un sözleşmelerinin Aragones´in isteğiyle uzatıldığını, ilerleyen günlerde bir ya da birkaç futbolcuyla yollarını ayırabileceklerini söyledi..
İlk sözü alan Ali Koç, "Kaybedilmiş bir şey yok, takımımıza güvenmeliyiz" dedi. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. tarihinin en kötü başlangıcını yapmalarına rağmen lider ile olan puan farkını 2'ye indirdiklerini hatırlatan Koç, "Son 3 haftada alınan olumsuz sonuçlar sezon başındaki durumu çağrıştırsa da, taraftarlar "şampiyonluk kaçtı" diye endişeye kapılmasın. Şampiyonluğun en büyük adaylardan biriyiz. Kaybedilmiş hiç bir şey yoktur. Son 5 senede 3 şampiyodnluk alan ve ikisini son anda kaçıran takımımıza güvenmeliyiz.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. mücadele ettiği her alanda başarılı olmayı hedefleyen bir kulüptür" diye konuştu.Kamuoyunu çok meşgul eden hakem hatalarına da değinen Ali Koç, "Federasyon ve kurullarının iyi niyetli olduğuna inanıyorum. Fakat hakem müessesesi futbolun hızına yetişemiyor. Hakemlerin de günümüz futboluna ayak uydurmasını ivedikle beklemekteyiz" dedi.

"FENERBAHÇE'YE DİL UZATMAK TARAFTARLIK DEĞİLDİR"
Ali Koç, camia içinden gelen insafsızca eleştiriler olduğunu dile getirerek şunları söyledi: Camiamız içerisinde kendisini taraftar olarak adlandıran fakat Fenerbahçe'nin kabybetmesini dileyecek kadar gözü dönmüşler de maalesef mevcut. Ancak takımımımızn şampiyon olmasını istemeyen, kötü sonuçlara sevinen bu zihniyet azınlıkta ve tüm caimaya mal edilemez. Bu kendini bilmezler bir avuç kadar az...."

"Fenerbahçe'mize dil uzatmak , takımın yenik dirumda olduğu durumda 2. golü yemesi için bağırmak taraftarlık edğildir. Beğenmiyor alabilirsiniz ama Fenerbahçe'nin aleyhine tezahürat yapmanızı gerektirmez"

"Seçim arafesindeyiz. Bu görevi bizden daha iyi yapmaya ardaylar varsa FB'ye yakışır bir metodla ortaya çıkmalarını istiyoruz. Bu dönemin Fenerbayçe'ye yakışır bir şekilde, aday olacak kişilerin kulübümüzü güçlendirecek projelerle...Çirkin saldırılar Fenerbahçe'ye zarar verir. Son 10 yıla bakan iyi ile kötünün ayrımını yapacaktır zaten. Bu süreçte katettiğimiz yol herkes tarafından biliniyor"

"ARAGONES ÇOK İYİ BİR HOCA, SEZON SONUNDA DURUMU DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Aragones ile ilgili soruyu da yanıtlayan Ali Koç, "Hocamızın kariyeri ve tecrübesi ortada. Aragones'in disiplini, ciddiyeti ve 7/24 çalışması bizi çok etkiliyordu. Hocamızın kısa vadede takımı istediği yere getiremedi. Avrupa başarısı Türkiye'de de başarılı olacağının göstergesi değildir. Bize göre çok çok iyi bir hoca. Bizler de gidişten memnun değiliz. Fakat kaybedilmişy bir şey yok. Sezon sonunda gerekeni yapacağız."diye konuştu.

Şekip Mosturoğlu ise hiç bir taraftar grubu ile problemleri olmadığını ve kendisini o grubun lideri olarak tanıtanların bir takım şeyler peşinde olduğunu belirterek "Onlara yakın bloklardaki taraftarlarımız bile onlardan şikeyetçi. Durum budur " dedi.

Takımda kalıp kalmayacağı merak edilen 4 oyuncu hakkında da bilgi veren Mosturoğlu, "Deivid ve Selçuk ile problem yok. En kısa sürede imzalar atılacaktır. Lugano ile de özellikle para konusunda bir problem yok. Volkan ile de görüşüyoruz. 4 Oyuncumuz ile de sözleşme yenileyeceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yaklaşık 2 saat süren toplantıda, bir soru üzerine Şekip Mosturoğlu, sözleşmesi sona erecek futbolculardan Deivid ve Selçuk ile anlaşmak üzere olduklarını belirterek, "Deivid ve Selçuk ile anlaşmaya çok yakınız. Önümüzdeki hafta içinde imza attırabiliriz" dedi.

Lugano ile ilgili de çok ciddi bir problem olmadığını kaydeden Mosturoğlu, "Lugano ile maddi konularda bir problem yok. Onun kariyer beklentileriyle ilgili şeyler vardı, aşıldı. Volkan Demirel ile de görüşüyoruz. Bu 4 futbolcuyla da anlaşacağız. Bir problem yok" diye konuştu.

"ARAMIZDAN AYRILACAK FUTBOLCULAR OLACAK"
Şekip Mosturoğlu, Alex ve Roberto Carlos’un sözleşmelerinin uzatılmasının, teknik direktör Aragones’in isteğiyle gerçekleştiğini söyledi."Hiçbir yönetici kendi kendine, futbolcuyla sözleşme uzatmaz" diyen Mosturoğlu, şunları kaydetti: "Aragones istediği için bu futbolcularla sözleşme uzatıldı. İlerleyen günlerde, birkaç gün içinde aramızdan ayrılacak futbolcular olacak. Bir tane de olabilir, birden fazla da olabilir. Bu da hocanın raporu doğrultusunda oldu. Türkiye’de transfer dönemi bitti, ama kadro dışı olur. Başka yerlerde de transfer dönemi devam ediyor."

Şekip Mosturoğlu, transfer edilirken Josico’nun sakatlığını bildiklerini ifade ederek, "Sözleşme yaparken bu sakatlığıyla ilgili bir madde koyulmuştur. Bu madde şu an uygulanmaktadır. Josico’nun, Porto ve Gaziantepspor maçları sonrası yaşadığı iki sakatlık, eski sakatlıklarıyla alakalı değil. Josico’nun anlaşmasını yapmak üzere Türkiye’ye gelen avukat da Aragones’in avukatıdır" dedi.

Josico’nun sözleşmesindeki maddede, eski sakatlığıyla ilgili bir sorun olursa, Fenerbahçe’nin fesih hakkı bulunduğu, uzun sakatlık dönemlerinde de ücretinden düşüldüğü öğrenildi.

"BU NASIL ALÇAKÇA HİZMETTİR"
Şekip Mosturoğlu, kulüp başkanı Aziz Yıldırım hakkında bu hafta ortaya atılan iddilarla ilgili bir soru üzerine, bir lobi faaliyeti yapıldığını, iddiaların ardından internette bir site açıldığını anlattı. Bu sitenin açılacağını önceden bildiklerini kaydeden Mosturoğlu, şunları söyledi: "Bu işin arkasında bir Fenerbahçeli dostumuz var. Bu nasıl bir Fenerbahçeliliktir, hangi etik-ahlak kuralları içinde değerlendirildiğinde olumlu karşılanabilir? Bu internet sitesi açılarak, rakiplerimizin de küfür edebileceği bir mecra yaratılmıştır. Bu nasıl alçakca bir hizmettir. Başkanlık yarışı için Fenerbahçe’ye zarar vermeye değer mi? Fenerbahçeli olduğunu iddia edenler nasıl böyle alçakça lobi çalışması içinde olur? Ayrıca, ismi geçen lobi şirketinin sahibi de bu işin arkasındadır ve kendisi Galatasaraylı’dır. Maalesef bu kurumsal iletişim devam etmektedir. Bu alçaklık sürdürülmekte, önümüzdeki günlerde de devam edecektir. Bunları içimizden ayıklamamız lazım. Hiçbir düzgün Fenrebahçeli, bu mücadele sürdükçe Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. başkanlığına talip olamaz."

KOÇ: "HOCAMIZ HAZIR BİR TAKIM BULMUŞTUR"
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Asbaşkanı Ali Koç da teknik direktör Luis Aragones’in kariyerinin ve başardıklarının bilindiğini, ancak İspanyol teknik adamın kısa sürede takımı arzu ettiği noktaya getiremediğini söyledi. Koç, sezon başında Aragones’in tarzı olan disiplin, ciddiyet, 7-24 çalışmasının kendilerini çok etkilediğini vurgulayarak, "Hocamız kısa vadede takımı arzu ettiği noktaya getiremedi. Hocamızın kariyeri Türkiye’de kısa zamanda başarılı olacağının garantisi değildir. Löw de Hiddink de kötü hocaydı. Teknik direktör çok iyi olduğu için burada muhakkak olacak diye bir garanti yok. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Sezon sonunda bakıp, gerekli değerlendirmeyi yapacağız" diye konuştu.

Ali Koç, bir soru üzerine, Aragones’in, geldiğinde hazır bir takım bulduğunu ifade ederek, "Takıma monte edeceği birkaç isim vermiştir. O isimler de çok uğraşılmasına rağmen kadroya dahil edilememiştir. Bir tek istediği Josico takıma dahil edilmiştir" dedi.
Referans URL