Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Selçuk kadroda yok
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_243119_bur_fb_selcuk0602_414_232.jpg]
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig´de Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Sakatlığını tam olarak atlatamayan Selçuk Şahin maç kadrosuna alınmadı.
Sarı-lacivertli ekip, son çalışmasını Samandıra Tesisleri’nde, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde gerçekleştirdi. Akşam, basına kapalı olan antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra iki gruba ayrıldı. Bir grup dar alanda çift kale maç yaparken, diğer grup pas ve şut çalıştı.

Selçuk, Edu ve Josico takımdan ayrı çalışırken, Güiza ve Yasin antrenmana katılmadı. Bu futbolcular maç kadrosuna da alınmazken, İspanya Milli Takımı’ndan dönen Güiza’nın MR’ının çekildiği ve sol uyluk adalesinde ikinci derece kas zorlanması tespit edildiği bildirildi. Yasin’in ise solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle antrenmanda yer almadığı ifade edildi.

Antrenmanın ardından sarı-lacivertli ekip tesislerde kampa girdi. 18 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Ali, Önder, Lugano, Can, Roberto Carlos, Vederson, Maldonado, Deniz, Emre, Deivid, Gökhan Emreciksin, Alex, Kazım, Uğur, İlhan ve Semih.
Referans URL