Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fenerbahçe'ye yeni başkan lazım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Futbolu bildim bileli Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'nin başında gördüm hep..Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. gibi bir kulübü bataklıktan adeta gün yüzüne çıkardı..Tesisleşme,bütçe ve futbol yönününden baya bir gelişme sağladı kulüp..Ama asıl kuruluş amacı olan Futbol kulübü çokta büyük başarılar gösteremedi..Kendisi geldiği dönemden itibaret çok ama çok yıprandı..Arkasındaki taraftar bazen istifaya bazen de istifasından döndürmek için çaba gösterdi..

Son zamanlarda yada son 1 senedir kendi taraftar grubu ile arasında ciddi bir problem var..Belli tribün grupları zaten onu başından beri istemiyordu..Bu sene açıkçası beni yine şaşırtmadı ve 3 ay sonra yapılacak kongre için aday olacağını 2 gün önce yine açıkladı...Kendisi ise bu sefer karşısındaki ciddi adayların olduğunu bildiği için çok ciddi bir hazırlık aşamasına başladı...Şu durumda başkan olması yanlış ama yinede isim olarak daima büyük birisi olarak gösteriliyor...

Adaylığını henüz açıklamamasına rağmen karşısındaki en büyük aday ve en belalı isim Sadettin Saran'dır..Kendisini kulüpten haksız yere ihraç etmiş ve daha sonra Saran'ın açtığı davayı kazanıp kulübe dönmesi kendisini çok rahatsız etmiştir...Ancak Sadettin Saran'da Aziz Yıldırım'ın yönetiminde bir çok önemli futbolcuyu kulübe getirmiştir.Getirdiği isimlerden birisi Ariel Ortega'dır..

Saran futbolcu pazarında ve oyuncu alımında çok önemli bir isimdir..Dikkat ederseniz Saddettin Saran döneminde Fenerbahçe'nin aldığı hemen hemen her futbolcu çok sağlam oynuyordu..Ancak Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. son birkaç senedir yine işe yaramayan boş transferler yapmaya başladı..Bunu yapmasının sebebide kulüp içerisinde oyuncu pazarından anlamayan yöneticinin olmamasıdır..Aziz Yıldırım ise işi gereği inşaattan anlayan birisi olduğu için doğal olarak futbol yönünden zayıf ve vasat bir yönetici olarak kalıyor..

Yapılacak bu seçim döneminde bir Galatasaray'lı olarak Sadettin Saran'ın Fenerbahçe'nin başına gelmesini isterim açıkçası..Geldiği zamanda çok büyük başarılara imza atacağından eminim..Kendisini çok uzun zamandır araştırıyorum ve yöneticilik konusundada çok beğeniyorum...Aziz Yıldırım ise yine %60 avantaj ile başlayacak seçimlerde Saran'ı ezme düşüncesinde olacağından bu seçimlerde yine birçok hareketlenmelerde bulunacaktır..Umarım Saran aday olur ve Yıldırım'da bu seçimlerde Fenerbahçe'ye daha zarar vermeden aday olmaktan vazgeçer..

Saygılarımla...

adminmedya...
Bencede doğru Saadettin Saran Fenerbahçeyi futbol alanında çok geliştirir.Fenerbahçeyi de gerçekten çok seviyor ama yinede Aziz Yıldırımda yönetimde kalmalıdır.
Aziz Yıldırım gitmesin çok üzülürüm.
Referans URL