Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Üstümüzden elini çek, Oğuz Sarvan istifa et'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_242779_11FAN12CEY-Bbb_414_232.jpg]
Federasyon binasına yürüyen yaklaşık 500 taraftar; Mahmut Özgener, Oğuz Sarvan ve Kemal Dinçer´i istifaya çağırıp, kurulları öfkeli bir şekilde protesto etti. Barikat kuran polis engelini aşan 4 kişi, binanın önüne siyah çelenk bıraktı
Bu sezon önce Trabzonspor, ardından da Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında başına gelenler yüzünden Eskişehirsporlu taraftarlar federasyona yürümüştü. Federasyon binasının dünkü konukları Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarlarıydı. Bu sezon görülen en büyük kalabalıkla federasyonu protesto edip, MHK Başkanı Oğuz Sarvan’ı istifaya davet eden Sarı-Kırmızılılar’ın öfkesi kolay kolay geçecek gibi görünmüyordu...


[Resim: 12_242781_11FAN12CEY4-B414.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi’nin Futbol Federasyonu’nu hedef alarak yayınladığı bildirinin ardından, bir büyük tepki de taraftarlardan geldi; Sarı-Kırmızılılar, dün Levent’teki federasyon binasına yürüyerek toplu protesto gösterisi gerçekleştirdi. Yaklaşık 500 kadar taraftarın katıldığı gösteride yapılan basın açıklamasıyla; Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan ile Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanı Kemal Dinçer istifaya davet edildi.

Yoğun güvenlik önlemi
Taraftarların açtığı pankartta; “Futbolumuzdan kirli ellerinizi çekin. Oğuz Sarvan istifa” yazısı dikkat çekerken, yapılan tezahüratta; ‘Gerçekleri tarih yazar / Tarihi de Galatasaray’ın sözleri değiştirilerek, “Hakemlerine söyle utanmasınlar / Gelip bize gol atsınlar / Üstümüzden elini çek / Oğuz Sarvan istifa et...” diye slogan atıldı. Gösteri sırasında emniyet kuvvetleri yoğun güvenlik önlemleri aldı. Çevvik Kuvvet birimine bağlı çok sayıda polis, bina önünde barikat kurup, taraftarların yaklaşmasını önledi.

‘Protestomuz sürecek’
Sarı-Kırmızılı futbolseverleri binaya yaklaştırmayan polisin kurduğu barikatı aşan 4 kişi, taraftar oluşumu ultrAslan adına, ‘Federasyon istifa’ yazılı çelengi bina bahçesi önüne bıraktı. Protestonun sonuna doğru bir basın açıklaması daha yapan taraftarlar, istifalar gerçekleşmediği takdirde protestoların farklı şekillerde süreceğini dile getirdi. Bu son açıklamanın ardından kalabalık grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Bugünkü adres Köln!
Bu, protestonun İstanbul ayağıydı. İzmir ve Ankara’daki taraftar grupları da, federasyon temsilciliklerine giderek siyah çelenk bıraktı. Bugün de Almanya’nın Köln kentindeki temsilciliğe yürüyüş yapılacak. Diğer şehirlerdeki taraftarlar da hep birlikte, “Şampiyon olmamız engellenemez” diye slogan attı. Tepkinin, maçlarda da devam edeceği belirlendi.
Referans URL