Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lincoln'ün atılacağını önceden öğrendi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_242821_Liuncolnn110257000_414_232.jpg]
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Adnan Polat'ın Kayseri maçından önce statta "Lincoln bugün 30 dakikada atılacak" duyumunu aldığı ileri sürüldü.
Galatasaray'ın, Kayserispor ile berabere kaldığı maçta hakem Selçuk Dereli'nin genel yönetimine ve Lincoln'ün gördüğü kırmızı karta tepkisi giderek büyüyor. Maçın ardından sarı-kırmızılılardan sert bir bildiri gelmiş, Federasyon da buna hızla ve sert bir üslupla yanıt vermişti. Galatasaray, bildiri dolayısıyla PFDK'ya sevk edilmişti. Federasyon'un, sert ve tavizsiz yaklaşımına rağmen Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin geri adım atmayı kesinlikle düşünmediği ifade edildi.

Futbol Gündemi programına katılan LİG TV muhabiri, Kayseri maçı öncesi yaşanan bir olayı anlattı: "Ali Sami Yen'de bir büyüğümüz Sayın Polat'a 'Başkanım bugün ilk 30 dakikada Lincoln kırmızı kart görecek' dedi. Bu kişinin kim olduğunu, Federasyon'dan mı, eski bir hakem mi diye Polat'a ısrarla sordum. Söylemedi. Hatta Başkan Polat bu diyaloğu, futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'a da iletti. Divan Kurulu'nda Sayın Adnan Polat bu diyalogları açıklayabilir." dedi.
Referans URL