Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Skandal önlendi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_242669_10FAN02AYAKA1570_414_232.jpg]
Iraklı bir gazetecinin Bush´a yaptığı gibi Aragones´e ayakkabı fırlatmak isteyen 4 taraftarın çabasının, görevlilerce boşa çıkarıldığı belirlendi.
Dünya konuşmuştu
Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı George W. Bush, görevinin son günlerinde Irak’a yaptığı veda ziyareti sırasında ilginç bir tepkiyle karşılanmıştı. Iraklı gazeteci Muntadar Al Zeyid, basın toplantısı sırasında ayağından çıkardığı ayakkabısını Bush’a fırlatmış, ertesi gün tüm dünya basını bu konuyu manşetlere taşımış, ayakkabı fırlatma olayı günlerce konuşulmuştu. İşte bu tepkinin bir benzerinin, pazar akşamı oynanan Belediye maçından sonra Aragones’e karşı planlandığı öğrenildi.

İçeri sokmadılar
Takımlarının çok kötü bir futboldan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye’ye 2-0 yenilmesine kızan 4 taraftarın, bu eylemi gerçekleştirmek üzere basın toplantısının yapıldığı odaya yöneldiği belirlendi. Iraklı gazeteci gibi, İspanyol hocaya ayakkabı fırlatma düşüncesindeki taraftarları farkeden güvenlik elemanlarının, bu kişileri eylemlerini gerçekleştirme fırsatı vermeden oradan uzaklaştırdığı kaydedildi. Bu dikkat sayesinde, büyük bir skandalın önüne geçilmiş oldu
Referans URL