Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Hiç sahaya çıkmayın daha iyi'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_242676_10FAN03AZIZ-COK-BU_414_232.jpg]
Belediye karşısında ortaya konan futbola çok bozulan Başkan Aziz Yıldırım´ın, "Böyle oynayacaksanız, sahaya çıkmayın" dediği, milli maç sonrası sert uyarılarda bulunacağı belirlendi.
Toplantı yaptılar
Ligin ikinci yarısında fikstür avantajıyla lider olmayı umarken, 3 maçta sadece 2 puan alabilen Fenerbahçe’de, Büyükşehir Belediye karşısında ortaya konan futbol, Başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkardı. Maç sonrası soyunma odasına inerek, oyuncularına iğneli laflarla teşekkür eden Yıldırım’ın, “Böyle oynayacaksanız, sahaya hiç çıkmayın. Sizin yüzünüzden rezil oluyorum” dediği öğrenildi. Bu arada Başkan Yıldırım’ın, kurmaylarıyla statta bir saate yakın toplantı yaptığı belirtildi.

‘Çabalamadılar’
Maçın özet görüntülerini izleyip, durum değerlendirmesi yapan Sarı-Lacivertliler’in, kötü performans karşısında bir kez daha şaşkınlık yaşadığı kaydedildi. Yöneticilerin, “Canını dişine takar oynarsın, mücadele edersin, pozisyona girersin ama gol atamazsın, bunlar olur. Şanssızlığına yanarsın. Kaybetmene rağmen taraftar da seni bağrına basar. Ama 10 kişi kalmış bir rakip karşısında bu kadar kötü oynanmaz. Kazanmak için kimse mücadele etmedi, umursamaz bir haldeydi” dediği öğrenildi.

Konuşmayacaklar
Bu arada, yenilen iki gol de ofsayt olmasına karşın, yöneticilerin asıl suçu futbolculara bulduğu ifade edildi. Son haftalarda Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon camialarından hakemler ve MHK’ya yönelik sert açıklamalar yapılırken, Sarı-Lacivertliler, iki ofsayt golle yenilmelerine karşın sessiz kalmayı tercih etti. Yıldırım’ın, Kulüpler Birliği Başkanı olarak, örnek bir davranış sergileme tutumu yüzünden, yöneticilerin tek kelime etmemeyi tercih ettiği kaydedildi.
Referans URL