Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Haberler iyi değil
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_242801_ikili_414_232.jpg]
Cezalı Gökhan Gönül ve Güiza´nın yanısıra, sakat Selçuk ile Edu´nun Hacettepe maçında forma giyemeyeceklerinin kesinleşmesi moral bozdu.
En erken haftaya
Ligin ikinci yarısında kötü başlayan ve 3 maçtan sadece 2 puan çıkarabilen Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. çıkış yolu ararken, zorlu maçlar öncesi bir darbe de sakat ve cezalı oyunculardan geldi. Cezalı Gökhan ile Güiza’nın yokluklarında sahaya kimi süreceğini düşünen teknik direktör Aragones, Selçuk ve Edu’dan gelen haberlerle sarsıldı. Belediye maçında cezası nedeniyle oynayamayan Selçuk’un arka adalesindeki problemin sürdüğü ve Hacettepe karşısında forma giyemeyeceği açıklandı.

Ön liberoda sıkıntı
Trabzon maçında sakatlanan ve bu hafta sahalara dönmesi planlanan Edu’nun da oynayamayacağının belli olması, sıkıntıyı katladı.Gökhan Gönül’ün yerine Önder Turacı’yı çekip, stoperde Yasin’i oynatmayı düşünen Aragones, esas sıkıntıyı ön liberoda yaşıyor. Selçuk’un yanısıra Deniz’in de sakatlığının bulunması tecrübeli hocayı kara kara düşündürüyor. Bu arada yeni transfer Gökhan Emreciksin’in, oyunun gidişatına göre, maçın ikinci yarısında oynatılması planlanıyor.
Referans URL