Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Gönder gitsin'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_242795_alisen110257000_414_232.jpg]
Eski Başkan Ali Şen´den Aziz Yıldırım´a öneri: “Ben olsam, yönetimi hemen toplar ve Aragones´in işine son veririm. Yerine de Parreira´ya getiririm”
‘Tazminat önemli değil’
Ligdeki kötü gidiş Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. camiasında endişeleri artırırken, eski Başkan Ali Şen’den çözüm önerisi geldi. Futbolcuların teknik direktör Aragones ile sorunu bulunduğunu iddia eden Şen, şunları söyledi: “Alex ile Güiza, kulübeden çıkıp, duşa gidiyorsa, önce Aragones’i cezalandırırım. Ben olsam, Yönetim Kurulu’nu hemen toplar, Dede’nin işine son verirdim. Yerine de Parreira’yı getirirdim. Tazminat önemli değil. Konuşur anlaşırsın. Zaten yöneticilik, bu gibi durumlarda ortaya çıkar.”

‘Seneye de Bülent Uygun’
“Fenerbahçe'yi kaldıracak yerli hocalar arasında tek isim Bülent Uygun’dur. Bir gün Şampiyonlar Ligi Kupası’yla Atatürk Havalimanı’na inileceği iddiamın arkasındayım. Bu kupayı getirecek hoca da Bülent Uygun’dur. Ancak şu anda Sivas şampiyonluğa oynadığı için onu istemek etik olmaz. Gelecek sezon Fener’in başına getirilebilir. Aziz Başkan, mutlaka taraftarla barışmalı. Fenerbahçe’de taraftarla sorun yaşayan yönetimin görev yapması zordur. Başkan, 10 yıl önceki gibi taraftarı kucaklamalı.”
Referans URL