Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fener'de tarihi uyarı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_242808_FENERBB_414_232.jpg]
Trabzonspor, Antep, Belediye... Bu 3 maçtan 9 puan bekleyip, sadece 2 puan alabilen Fenerbahçe´de olağanüstü hal ilan edildi.Samandıra´da yarından itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yönetim tekrar ipleri eline alıyor, hem de daha sıkı bir şekilde.
Daniel Güiza başı çekiyor
Fenerbahçe’de yarından itibaren yeni bir dönem başlıyor. İkinci yarıya üç maçta kaybedilen 7 puanın yanı sıra pek çok sorunla giren Sarı-Lacivertli ekipte ipler tekrar yönetimin elinde. Başkan Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri yarın futbolcular ve teknik heyetle Samandıra’da bir toplantı yapıp, sıkıyönetimi resmen ilan edecekler. Takım içindeki yıldız oyuncuların ve gençlerin disiplinsiz davranışlarının sona erdirilmesinin amaçlandığı sıkıyönetimde özellikle hayatı düzensiz olan ve magazin basınına malzeme veren başta Güiza olmak üzere Volkan ve Roberto Carlos uyarılacak.

Biz bu filmi görmüştük
Başkan Yıldırım ile kurmaylarının takım kaptanlarıyla ayrıca bir toplantı yapacağı, son haftalardaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Emre Belözoğlu’nun ise özel olarak uyarılacağı ifade edildi. Yönetim ayrıca bu uyarıları bir daha tekrarlamama kararı da aldı. Yani futbolcular yarından itibaren kendilerine çekidüzen verip, Süper Lig’de çıkışa geçmek zorunda. Aksi halde Samandıra’da daha büyük fırtınalar kopacak. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ligin ilk yarısında da liderin tam 11 puan gerisine düşmüş ancak Ali Koç, Neşet Yalçın ve Şekip Mosturoğlu’nun takımla yakından ilgilenip, sorunları çözmesiyle müthiş bir çıkışa geçmişti.
Referans URL