Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adnan Polat sert çıktı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Divan Kurulu Toplantısı'nda, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Spor Kulübü başkanı Adnan Polat, hakemlerden fedarasyona, şampiyonluktan Avrupa’ya kadar birçok konuda konuştu.


[Resim: 41240.jpg]


Alıntı:Tevfik Fikret spor salonunda yapılan Divan Kurulu toplantısında konuşan Adnan Polat birçok konuya değindi.

Sivas maçına değinen başkan, “İki kupa maçının da başka yerde olmasını istedik fakat sözümüzü geçiremedik” dedi ve ekledi:

“Sivas maçının hakemi, ‘Ümit bana küfür etti’ dedi fakat bana hiç inandırıcı gelmedi. Ayrıca Sivas maçında kural hatası olduğunu bütün Türkiye ifade ediyor”

Sözlerine devam eden Polat, “Selçuk Dereli, Lincoln’ü haksız yere attıktan sonra, Sivas’ın hakkı olan penaltıları vermedi ve bize kart verirken korkak davrandı. Halbuki biz bunu istemiyoruz. Federasyondan tek isteğimiz hakem hatalarının üzerine eğilmeleri” diye belirtti.

Artık ligde telafisi olmayan haftalara girildiğini belirten Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. başkanı, “Galatasaray'ın haklarını yedirmem, yedireceksem o zaman burada ne işim var. Susmaya niyetimiz yok. Artık kimseye hakkımızı yedirmeyiz. Gerekirse CAS’a gideriz. Federasyona güvendik, destekledik ama bizi hayal kırıklığına uğrattılar” dedi.

Avrupa’daki başarıların daha önemli olduğunun altını çizen Adnan Polat, “Bizim için şampiyonluk araçtır, önemli olan uluslararası arenadaki başarıdır” diye ekledi.
Referans URL