Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bayern, Klinsmann'ı büyülemiş
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 43290_news.jpg]
Bayern Münih, nefes kesen bir maçta ligin en zor yenilen takımlarından birisi olan Borussia Dortmund'u devirmeyi başardı. Bavyeralılar, 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen son dakikalarda gelen gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldılar.

Klose'nin son üç dakikaya sığdırdı iki golle bir anda panayır alanına dönen Allianz Arena'da ev sahibinin müthiş azminden etkilenen sadece taraftarlar değildi.

Maç sonrasında kulübünün resmi sitesine açıklamada bulunan Jurgen Klinsman, oyuncularına övgüler yağdırarak; "Bu maçta galibiyeti çok istedik. Bunun içinde elimizden geleni yaptık. Oyuncularım erken bir gol yemelerine ve çok uğraşmalarına rağmen bir türlü üstünlük golünü bulamamalarına rağmen yılmadan çalıştılar. Bunun sonucunda da gelen gollerle hakettikleri galibiyeti aldılar," dedi.

Hocasının ardından bir yine kulübün resmi sitesine konuşan maçın kahramanı Miroslav Klose ise şunları söyledi; "İki gol atmamdan daha önemlisi galip gelmemizdi. Hamburg maçındaki kötü oyunumuzu affettirmek istiyorduk. Bu da üzerimizde baskı yarattı. Rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada galip geldik. O nedenle bizim için harika bir hafta sonu oldu diyebiliriz."
Referans URL