Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lincoln: "Kaldığım yerden devam edeceğim"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı, yöneticilerle yaptığı özel görüşmede Kayserispor maçında oynamak istediğini söyledi, “Kaldığım yerden devam edeceğim. Taraftarımızı çok özledim” dedi
[Resim: 42328.jpg]
Cim-Bom’un, Malatyaspor’la 17 Şubat’ta oynadığı kupa maçında sakatlanan ve 20 gündür forma giyemeyen Cassio Lincoln, Kayserispor karşılaşmasıyla sahalara dönmenin planlarını yapıyor. Galatasaray’ın dün yaptığı idmanda takımla çalışan Brezilyalı futbolcu, henüz hazır olmamasına karşın Kayserispor maçında oynamak istediğini dile getirdi.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ’la özel bir görüşme yapan Lincoln, formasını ve taraftarları çok özlediğini ifade etti. Sambacı, “Kayserispor maçıyla birlikte görmek istediğiniz Lincoln‘ü size yine izleteceğim. Çünkü bana daha önce hiçbir yerde gösterilmeyen yakın ilgi gösterildi. Bana özel olduğumu hissettirdiniz. Bunun karşılığını iyi şekilde vereceğim” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda sağlık ekibi, Lincoln’ü maça yetiştirmek için seferber oldu. Tecrübeli oyuncunun doksan dakika olmasa bile en az bir devre forma giyebileceği kaydedildi.

Bu arada Galatasaray’ın son maçlarda gol yollarında yaşadığı sıkıntı Lincoln’ün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Lincoln’süz çıktığı maçlarda sarı-kırmızılılar, 2’si kupa 2’si lig 4 maçta sadece 4 gol atabildi.

Kaynak: Milliyet
Referans URL