Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Milan Baros ile ilgili müthiş iddia
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Buzlu zeminden korkan Baros, Sivas'a gitmek istemedi. Telefona sarılıp Baros’u arayan yöneticiler hiç ummadıkları bir yanıtla karşılaştılar:

[Resim: 1232025904-baros.jpg]

G.Sray'ın önceki gün Sivasspor'la oynadığı ve penaltı atışları sonunda elendiği kupa rövanşında gözler Milan Baros'u aradı. Son anda kadrodan çıkarılan Çek santrforun sakatlığı nedeniyle Sivas'a götürülmediği açıklanırken işin iç yüzü daha sonra ortaya çıktı. 4 Eylül Stadı'nın buzlu zemininden korkan golcü futbolcunun, "Ben Sivas'a gitmiyorum" diyerek rest çektiği ve bunun üzerine son anda kafileden çıkarıldığı belirtildi. Baros'un bu isteksizliğinde parasını düzenli olarak alamamasının da etkili olduğu ifade edildi.

Oynayacak Durumdaydı

Bir gol atıp takımının galibiyetine katkıda bulunduğu Denizlispor maçında ayağına aldığı darbeler nedeniyle geçtiğimiz pazar günü rejenerasyon idmanına çıkmayan Baros, bir gün sonra takımla birlikte çalıştı. Çek futbolcu, saat 14.15'te başlayan ve 45 dakika süren idmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı. G.Saray'ı havaalanına götürecek takım otobüsü hareket etmeye hazırlanırken Baros'un orada olmadığı fark edildi.

Kupa maçında forma giyebilecek durumda olan golcü futbolcuyu telefonla arayan yöneticiler, hiç ummadıkları bir yanıt aldılar. "Ben Sivas'a gitmiyorum. Bu maçta yokum" diye rest çeken Baros'un bu çıkışı karşısında ne yapacaklarını şaşıran sarı kırmızılı yöneticiler, "Hafif sakatlığı var. Hoca onu riske etmek istemedi" şeklinde bir açıklamayı uygun buldular.

Dün Takımla Çalıştı

Milan Baros'un sakat olmadığı, 24 Ocak'ta ligde 2-0 kaybettikleri maçta bir hayli zorlandığı Sivas 4 Eylül Stadı'nın buzlu zemininden çekindiği için böyle bir bahanenin arkasına sığında öğrenildi. Ligde 15 golle krallık yarışında zirvede yer alan Çek santrfor, dün sabahki idmanda yer aldı.

Büyük Tepki Gördü

24 Ocak'ta oynanan Lig maçında 4 Eylül Stadı'nın buzlu zemininden gözü korkan Milan Baros kupa rövanşına gitmemek için sakatlığını bahane etti. Çek futbolcunun Sivas'a gitmemesi takımda büyük tepkiye neden oldu.

Kaynak: Hürriyet
Referans URL