Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rada'dan Baros'a övgü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Rada, Milan Baros’un Galatasaray’da ortaya koyduğu performansa övgü yağdırdı, tecrübeli yıldızın gollerine 2010 Dünya Kupası elemelerinde devam etmesi dileğinde bulundu.

[Resim: 34481.jpg]
Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın 11 Şubat’ta deplasmanda Fas ile yapacağı hazırlık maçı için açıklanan aday kadroya davet edilen Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Milan Baros’a, Petr Rada’dan övgü geldi.

2010 Dünya Kupası Elemeleri’nde 3. Grup’ta yer alan Çek Cumhuriyeti’nin teknik patronu Rada, bugüne kadar oynanan 4 eleme maçının hiçbirinde gol atma başarısı gösteremeyen ve karşılaşmaları tamamlamadan oyundan alınan Baros’un Galatasaray’a transferinin 27 yaşındaki futbolcu için kesinlikle yararlı olduğunu söyledi. Çek teknik adam, “Milan Baros şu anda muazzam bir durumda. Türkiye’ye transfer olarak kendi kariyeri için ne kadar fayda getirecek bir karar verdiğini kanıtlıyor” diye konuştu.

‘Herkes sahip olmak ister’

Bu sezon Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. adına 25 resmi maçta toplam 20 gole imza atan Baros’un milli takım için gerekli bir oyuncu olduğunun altını çizen Rada, “Milan Baros, bu takım için çok çalışıyor ama eleme maçlarında 5 veya 6 gol atabilecek bir oyuncuya kadroda sahip olmak da çok önemli” diyerek öğrencisinin Galatasaray’daki yüksek performansını, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nda da tekrar ettiğini görmek istediğini ifade etti.

Kaynak: Milliyet
Referans URL