Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yıldırım baskın!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_242025_aziz0502_414_232.jpg]
Aziz Yıldırım, takımının ligde son iki maçta 4 puan kaybetmesi üzerine dünkü çalışmayı izledi. Alex, Carlos, Lugano ve Volkan´la görüşen Başkan, genç arkadaşlarını toparlamalarını istedi.
‘İki kulvarda da iddialıyız’
Süper Lig’de önce Trabzonspor, ardından da Gaziantepspor karşısında yitirilen ikişer puan, Başkan Aziz Yıldırım’ı harekete geçirdi. Bursaspor ile oynanacak kupa maçı öncesinde dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen son antrenmanı tesislere gelerek izleyen Yıldırım, Alex de Souza, Roberto Carlos, Lugano ve Volkan Demirel gibi takımın ağabeyleri ile bir süre görüştü. Yıldırım, iki kulvarda da yarışın sürdüğünü ve iddialarının diğer takımlar kadar olduğunun altını çizerek, şöyle konuştu:

‘İsteğinizi sahada gösterin’
“Yönetim ve camia olarak size güvenimiz tam. Her zaman arkanızda olacağız. Siz sadece çalışmanızla ve sahadaki mücadelenizle ilgilenin. Sizler tecrübelisiniz. O nedenle, genç arkadaşlarınızla yakından ilgilenin ve onların bir an önce toparlanmalarını sağlayın.” Sadece Başkan değil, teknik direktör Aragones de oyuncularıyla bir toplantı düzenledi. Dede de, 1-0’lık ilk maç galibiyetinin rehavetine kapılmamaları gerektiğini belirterek, “Bu turu ve kupayı ne kadar çok istediğinizi sahada gösterin” dedi.
Referans URL