Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Karşıyaka'da para dopingi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kaynak sıkıntısı çekmesi nedeniyle ara transferde kadrosuna takviye yapamayan Karşıyaka'da, yönetim tüm imkanları seferber edip uzun süre sonra futbolculara ilk kez yüklü miktarda para dopingi yaptı.

[Resim: 18214.jpg]
Yeşil-kırmızılılar, takımın prim alacaklarını sıfırlarken bazı oyuncuların peşinatlarını dağıttı, futbolculara maçbaşı ödemeleri de dahil toplam 500 bin TL aktardı.

Profesyonel Şube Başkanı Tayfun Yelkenbiçer, ligde çok kritik bir döneme girdiklerini belirterek, ''Oyuncularımızın kafasının rahat olmasını sağlamalıyız ki, tüm konsantrasyon verilecek zorlu müceleye odaklansın. Bu son yaptığımız ödemeyle, büyük bir yükü üzerimizden attık. Bundan sonra gelecek her kaynak, düzenli bir şekilde yine takıma kaydırılacak'' diye konuştu.

Hazırlıklar başladı

Altay beraberliğiyle önemli bir avantaj kaçıran Karşıyaka, samsunspor deplasmanının hazırlıklarına başlarken, MR'ı çekilen Zafer Demiray'da yırtık çıkmaması kurmayları sevindirdi.

Deneyimli futbolcunun haftasonu oynayabilmesi için yoğun tedavi programı uygulanıyor. Karşıyaka'da Kıvanç Karakaş ise kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyecek.
Referans URL