Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex'ten Fenerbahçe'ye özeleştiri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin futbolunu eleştirenlerin arasına kaptan Alex de katıldı. Brezilyalı yıldız, adeta bir özeleştiri bulunduğu yazısında şunları söyledi...

[Resim: 1232882548-1.jpg]

Fenerbahçe'nin Sambacı'sı Alex De Souza, kendisine ait internet sitesindeki haftalık yazısında sarı-lacivertli takımın şu an içinde bulunduğu durumu değerlendirdi...

Kendisine ailt ''www.alex10.com.br'' adresli internet sitesinde Fenerbahçe'nin durumunu değerlendiren kaptan Alex, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final için mücadele verdiklerini, Turkcell Süper Lig'de liderin 4 puan gerisinde olduklarını ifade ederek, ''Bu, uzaktan bakıldığında iyi gibi görünebilir, ama gerçekte değil. Seviyemizin altında oynuyoruz. Beklenenden çok puan kaybı yaşadık'' dedi.

HİÇBİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL
Alex, " Türkiye Kupası'nda tacı giymek için az yolumuz var, çeyrek finaldeyiz ve ligde de liderin 4 puan gerisindeyiz. İlk bakışta "iyi" diyebilirsiniz, ama gerçekte hiç de öyle değil" ifadesini kullandı.

BEKLENTİLERİN ÇOK ALTINDAYIZ
Yazısının devamında eleştirilerine devam eden Alex "Seviyemizin çok altında oynuyoruz, ne yazık ki beklenenin çok altında. Yarışı sürdürmeliyiz, ama daha iyi olmamız gereken konular var. Özellikle de pozisyon almada. Bu futbolun üstüne koymalıyız. Özellikle orta sahada iyi organize olursak, maçlardaki performansımızı geliştirirsek, bizim iyi olduğumuz zaman gelecek. Tabi şampiyonluk mücadelesini asla bırakmadan" sözlerine yer verdi.
Referans URL