Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tümer, giderayak bombaladı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_241917_tumer0402_414_232.jpg]
“Şampiyonluğun kaybedildiği Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçı sonrası soyunma odasında ve 2 gün sonra idmanda yabancıların nasıl bir tutum takındığını iyi biliyorum”
Aragones’in gözüne giremeyince çareyi ayrılmakta bulan ve bonservisini alarak, Yunanistan’ın Larissa takımına transfer olan Tümer Metin, giderayak çarpıcı sözler sarfetti. Fox TV’ye konuşan tecrübeli futbolcu, 100. yılda elde edilen şampiyonlukta Rüştü, Tuncay, Ümit ve kendisi başta olmak üzere Türk oyuncuların olayı sahiplenmesiyle başarıya ulaştıklarını kaydeden Tümer, şöyle konuştu: “Şu an, Türk olarak Fenerbahçe’de o ağabeyliği yapacak oyuncu yok. Zaten yabancılar ona da müsade etmiyor. Yabancıların çok duyarlı olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene kaybedilen bir şampiyonluk maçı izledim Ali Sami Yen’de Galatasaray’a karşı. Böyle birşey olamaz. Maçtan sonra soyunma odasını da gördüm, iki gün sonraki idmandaki hallerini de biliyorum.

‘Aziz?Yıldırım’ı çok seviyorum’
Türkiye’de işler böyle değil. Yabancıların bakış açısıyla, Türkler’in yaşadığı duygusalllık, sıkıntı, zorluklar eş değerde değil. Sezon bitince adam bavulunu toplayıp ülkesine gidiyor. Biz ise kaybedilen şampiyonluğun bütün sıkıntılarını yaşıyoruz. Aziz Yıldırım’ı seviyor ve inanılmaz saygı duyuyorum. Türk futbolu için çok önemli insanlardan biri. Şansına münhasır, çok düzgün bir adam. Bence Semih, tartışmasız oynamalı. Bana, ‘Bu takımın hocasısın’ deseler, ilk yazacağım isim Semih olur. Ondan sonra Alex’i, kaleci Volkan’ı yazarım. Dikkat edin, Alex’in performansı ne zaman yükseliyorsa, Semih’in oynadığı dakikalardır. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ve Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. camiasına bana yaşattıkları, katkıları için müteşekkirim. Herkes hakkını helal etsin.”
Başarısız olduktan sonra gocunuyor.
Referans URL