Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dede sorguya çekti!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_241915_fb_idman0402_414_232.jpg]
İdari menacer Volkan Ballı, doktor Piyer Arzuman ve fizyoterapistleri toplantıya alan Aragones, sık sık yaşanan sakatlıkların nedenini bulmaya çalıştı.
İlk defa oluyor
Fenerbahçe'de işler iyi gitmezken, özellikle sakatlıklardan şikayetçi olan teknik direktör Aragones, bunun nedenini bulmak için harekete geçti. Sabah oyuncularını idmana gönderen İspanyol hoca, idari menacer Volkan Ballı, kulüp doktoru Piyer Arzuman ve fizyoterapistleri toplantıya aldı. Geldiğinden beri ilk kez böyle bir toplantıya ihtiyaç duyan Dede’nin, sakatlıkları masaya yatırıp, nedenlerini sorduğu, futbolcular hakkındaki performans raporlarını tek tek değerlendirdiği belirlendi.

Ayrı çalıştılar
İçeride toplantı sürerken, futbolcular da dışarıda yardımcı antrenörler nezaretinde antrenman yaptı. Sağ arka adalesinde yırtık belirlenen Josico’nun yanısıra, sakatlığı süren Edu idmana katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Selçuk ve Abdülkadir ile gribal enfeksiyona yakalanan Gökhan Gönül, takımdan ayrı çalıştı. Selçuk Şahin’in durumunun ciddi olmadığı ancak Bursaspor karşısında oynayıp oynamayacağının netleşmediği kaydedildi. Fenerbahçe, son çalışmasını bugün yapacak.
Referans URL