Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Korkaklar kaybeder'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_241919_carlos0512_414_232.jpg]
Üst üste iki beraberlik almakla dünyanın sonunun gelmediğini vurgulayan Roberto Carlos, “Bunları rahatlıkla telafi ederiz ama başımızı dik tutmamız gerek” dedi.
‘Bunu çok yaşadım’
Kötü başladığı sezonun ilk yarısının ortalarında yakaladığı müthiş çıkışı ikinci yarıda sürdüremeyen ve önce Trabzon, ardından Gaziantep ile berabere kalarak, sevenlerini üzen Fenerbahçe’de, takımın abisi Roberto Carlos’tan başarı reçetesi. Bu beraberliklerle küçük bir kaza yaptıklarını söyleyen Brezilyalı yıldız, “Ancak bunlar telafisi olan kayıplar. İki maçta 4 puan kaybettik diye umutsuzluğa veya paniğe kapılmanın hiçbir anlamı yok. Bu, dünyanın her yerinde, her takımın başına gelebilecek bir durum. Real Madrid’de bu sıkıntıları çok yaşadım” dedi.

‘Elele verip çözeriz’
Bu durumların üstesinden her zaman gelinebileceğini kaydeden Sambacı, “Aynı şeyi sezon başında da yaşamıştık. Ardından çok iyi bir çıkış yakalayıp, şampiyonluk yarışına ortak olduğumuz unutulmasın” diye konuştu. Şu anda yine sıkıntılı bir döneme girdiklerini vurgulayan Roberto Carlos, şu değerlendirmede bulundu: “Önümüzde 16 maç daha var. Bu sorunu elele vererek hep birlikte çözeceğiz. Umutsuz olmanın anlamı yok. Çünkü korkaklar kaybeder. Biz, şimdi başımızı dik tutacağız. Önümüzdeki lig ve kupa maçlarını kazanıp, yolumuza devam etmeliyiz ve edeceğiz."
Carlos'un geldiğinden beri yaptığı hiçbir açıklama inandırıcı değil.
Referans URL