Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Saraçoğlu böyle skandal görmedi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Oyunda sadece 3 dakika kaldı. Yenilen golde Gaziantep'e adeta katkıda bulundu ve ardından sahayı yürüyerek terkederek soyunma odasına gitti.

İspanyol futbolcu 79. dakikada oyuna girdi. 3 dakika sonra sakatlanıp soyunma odasına gitti. Fenerbahçe, 3 oyuncu değişikliği hakkını kullandığı için son 10 dakikayı 10 kişi bitirdi.

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri sakat olan Josico, sarı lacivertli takımı Gaziantep maçında sadece 3 dakika sahada kalabildi. 79. dakikada Selçuk Şahin'in yerine oyuna alınan Josico, 82. dakikada sağ baldırını tutarak oyunu terk etti. Üstelik yedek kulübesi yerine Josico oyundan çıktıktan sonra doğruca soyunma odasına gitti.

Sağ adelesinde yırtık şüphesi

Josico bunu ilk kez de yapmıyor. Fenerbahçe'nin Portekiz'de Porto ile oynadığı ve 3-1 kaybettiği Şampiyonlar Ligi maçının devre arasında oyuna dahil olan Josico, yine sakatlanarak 53. dakikada yerini Burak Yılmaz'a bırakmıştı.

Hatalı pas!

Gaziantepspor’un golüne hatalı pası ile katkıda bulanan Josico, sakatlanıp sahayı terkederken, onun dışarı çıkışı ile birlikte Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. biraz ivme kazandı. On kişilik Fenerbahçe, Josico’nun sahayı terkedişi ile birlikte cana geldi ve beraberliği kurtardı.

F.Bahçe'de beklenen son!

F.Bahçe'de Gaziantepspor maçının ikinci yarısında oyuna girdikten kısa bir süre sonra sakatlanarak çıkmak zorunda kalan Josico'nun bugün Kozyatağı Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekildi. F.Bahçe Kulüp doktoru Piyer Arzuman yaptığı açıklamada Josico'nun sağ arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildiğini söyledi. Josico'nun tedavisine başlandığını açıkladı.
Referans URL