Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: F.Bahçe'den G.Saray'a sert uyarı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe, Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu'nun Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. tarafından açıkça ayartıldığını iddia etti...


Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü, Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu'nun Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü tarafından açıkça ayartıldığını iddia etti.

Sarı-Lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Kalaycıoğlu'nun, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü tarafından açıkça ayartıldığı, hatta sırf bu nedenle kulübe karşı basına da yansıyan çirkin suçlamalarda bulunduğu iddia edildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. gibi bir camiaya sözleşmeli bir oyuncu ya da antrenörü bu şekilde ayartmaya çalışmak yakışmamaktadır. Ayartan kulüplerin yasal bir takım müeyyideler ile karşı karşıya kalacağı da aşikardır.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. camiasının böyle bir yanlışa düşmeyeceğini umuyoruz. Ezeli dostluk ve ebedi rekabetin de bu çirkin durumun oluşmasına izin vermemesi gerektiği ortadadır. Tarihte iki büyük camia arasında benzer olayların nasıl sağduyu ve ebedi dostluğa uygun şekilde çözümlendiğinin örnekleri vardır.

Bugün de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin aynı şekilde rekabetten değil dostluktan yana tavır takınacağına eminiz. Biliyoruz ki asırlık bu ilişki ve dostluk şahısların yanlışları ve şahsi çıkarlarına alet edilemeyecek kadar değerlidir. Zafer Kalaycıoğlu'na da sırf kulübümüz ile ilişkisini kesmek adına kendisi ile kulübümüz arasında ödemelerine ilişkin sorunlar varmış gibi yalanlar üretmek yakışmamaktadır.

Basında kulübümüze zarar vermeye ve saldırmaya çalışanlara istediği malzemeyi vermeye yönelik ve spor adamı ahlakına yakışmayan bu davranışları nedeniyle kendisi A takımımızın antrenörlük görevinden alınmıştır. Kalaycıoğlu'nun bu davranışlarının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz."

İnternetspor
Referans URL