Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kadıköy Fenerbahçe'ye yaramadı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: coyw.jpg]

Turkcell Super Lig 18.hafta karşılaşmasınde evinde Gaziantepspor ile karşılaşan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. rakibi ile 1-1 berabere kaldı..

Maçın başından beri rakibine kendi yarı sahasında teslim olan sarı lacivertli ekip, maçın 82.dakikasında Erman Özgür'ün attığı gole 85.dakikada Alex'in attığı muhteşem golle yanıt verdi..Karşılaşmada başka gol olmadı ve Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. evinde Gaziantepspor ile berabere kalmış oldu.

Kaynak: Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.

Not:Haber Kaynak Gösterilmeden Yayınlanamaz.
Fener hakkettiğinden fazlasını aldı.
Antep inanılmaz oynadı ama oyuncuları bencil davrandı hep..Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ise gereğinden fazla top kaybetti..Soruç olarak bu skora sevinmeleri lazım bence..Antep bu oyununa göre bu skoru ve puanı hak etmedi bence.
Antep'in son haftalardaki oyunuyla Fenerbahçeyi baya zorlayacağı belliydi.Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ucuz atlattı bu maçı.
Referans URL