Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Favori G.Saray
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Eski başkanlar Faruk Süren ve Mehmet Cansun, Galatasaray’daki kötü gidişatın faturasının hakemlere kesilmesinin doğru bir politika olmayacağını söyledi.

MİLLİYET'in haberine göre, Süren ve Cansun, Adnan Polat’ın başarılı bir başkan olduğunun altını çizerken takımın sakatlıklar yüzünden sıkıntı yaşadığını dile getirdiler. İkili şampiyonluğun en büyük favorisi olarak sarı-kırmızılıları gösterdi.

Faruk Süren, “Şu bir gerçek ki bu ligin en kaliteli kadrosu Galatasaray’da. Elbette futbol sert bir oyun. Bizim istediğimiz hakemlerin kuralları uygularken çifte standart göstermemeleri. Ancak hatanın da olabileceğini unutmamak gerekir. Kulağıma geliyor. Futbol Federasyonu ve bazı güçler Galatasaray’ı şampiyon yapmayacakmış! Böyle şey olur mu? Türkiye’de şampiyonları federasyonlar mı tespit ediyor? Bu kadronun kapasitesi ortada” diye konuştu.

Mehmet Cansun ise “Hakem hataları hep oluyordu, olacak da. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. şanssız bir dönemden geçiyor. Dünyada hangi takımın kadrosundan 8 oyuncu çıkarırsanız sıkıntı yaşar. Ayrıca sezon başından bu yana maçlarda sertlik olduğunu da kabul etmek gerekir. Adnan Polat’ın kriz yönetimini gayet başarılı bir şekilde uyguladığını görüyorum. Her ne kadar tablo başarısız gibi gözükse de takımın önünün açık olduğunu unutmamak gerekir” dedi.


Maraton
Referans URL