Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Petric attı, Hamburg zirveye yükseldi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

IFeRNaNDoI

Bundesliga'nın ikinci yarı açılışında Hamburg, Bayern Münih'i sahasında 1-0 mağlup etti. Temponun ve mücadelenin tavan yaptığı, nefesleri kesen karşılaşmanın tek golü 44. dakikada Petric'ten geldi. Bu sonuçla Hamburg, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.



[Resim: 36212.jpg]





Bundesliga'nın ikinci yarısı Hamburg - Bayern Münih karşılaşmasıyla açıldı.

Hamburg, ilk yarıyı topladığı 33 puanla iddialı bir konum olan dördüncü sırada bitirmişti. İki ekibin bu sezonki ilk karşılaşması Allianz Arena'da 2-2 sona ermişti.

Bayern Münih ise, 35 puanla averaj farkıyla Hoffenheim'in ardından ilk yarıyı ikinci sırada noktalamıştı.

Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan karşılaşmanın ilk yarısında Hamburg'un üstünlüğü göze çarptı. Özellikle ilk yarının son bölümünde Hamburg, Bayern üzerinde kurduğu baskıyla golü bulmayı başardı.

44. dakikada Jarolim'in sert şutunu çelmeyi başaran Bayern'in file bekçisi Rensing, dönen topu tamamlayan Petric'in kafa vuruşuna engel olamadı. Bu golle beraber Hamburg 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı iki ekibin de karşılıklı ataklarına sahne oldu. Hamburg da, Bayern de rakip savunmayı oldukça zorlamasına rağmen gol bulamadı. Temposu ve seyir zevki yüksek karşılaşmada başka gol olmadı ve 90 dakika Hamburg'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Hamburg bu skorla maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Şimdi gözler yarın oynanacak Hoffenheim - Energie Cottbus karşılaşmasına çevrilmiş durumda.
Referans URL