Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yılın İlk Sınavı : Fildişi Sahili
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Milli Takım, yılın ilk sınavında Fildişi Sahili karşısına çıkıyor


A Milli Takımımız, Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Kupası'na yükselme mücadelesinin doruk noktasına ulaşacağı 2009 yılındaki ilk sınavını, özel maçta İzmir'de Fildişi Sahili'ne karşı verecek.
11 Şubat'ta İzmir Atatürk Stadyumu'nda yapılacak ve iki takımı ilk kez karşı karşıya getirecek mücadele, saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı, Romanya Futbol Federasyonu'ndan Sorin Corpodean yönetecek. Corpodean'ın yardımcılıklarını aynı federasyondan Miclos Nagy ve Octavian Sovre yapacak. Maçın dördüncü hakemi Yunus Yıldırım.

Fildişi Sahili maçıyla A Milli Takım, 2 Haziran 2006 tarihinde Hollanda'da Angola ile oynadığı özel maçtan sonra ilk kez bir Afrika temsilcisi ile karşılaşmış olacak. Bu maçla birlikte, İzmir Atatürk Stadyumu da 1 Mart 2006'da oynanan ve 2-2 sonuçlanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçından sonra ilk kez bir A Milli maça ev sahipliği yapma fırsatı bulacak.

Fildişi Sahili ile oynanacak özel maçın bilet fiyatları ise, Kale arkası Tribünü: 5, Maraton Tribünü 10 ve Numaralı Tribün 20 TL olarak belirlendi.
İzmir'de olmasaydı giderdim tüh.Bilet fiyatlarıda sudan ucuz numaralı 20 Big Grin
Referans URL