Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Harry Kewell'a hırsızlık şoku
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'ın bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'ın İngiltere'de bulunan evinin silahlı soyguncular tarafından soyulmak istendiği ancak hırsızlık girişiminin başarısızlıkla sonuçlandığı açıklandı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'ın evinin soyulmak istendiği ortaya çıktı. Kewell'ın eşi Sheree Murphy, Cheshire bölgesinde bulunan evlerinin silahlı kişilerce soyulmak istendiğini ancak evde bulunan annesinin hırsızları fark etmesi üzerine hırsızların kaçtığını açıkladı. Murphy, kendisinin ve Kewell'ın olay sırasında Türkiye'de bulunduklarını ve olayı annesinden duyduğunu da belirterek, "Çok korkunç bir olay. Hırsızlar bahçe kapısından atlamışlar ve evin giriş kapısını bıçaklarla ve tekmelerle açmaya çalışmışlar. Ancak annem onları bahçedeyken görmüş, cesaretli bir şekilde kapıyı kilitlemiş ve evin alarm sistemini çalıştırmış. Bunu gören hırsızlar da kaçmışlar" dedi.

Murphy, Kewell'ın olayı duyduğu zaman çok üzüldüğünü ve derhal evin güvenlik sistemlerinin arttırılması konusunda talimat verdiğini belirtti. Murphy, 3 çocuklarının da İngiltere'de olduklarını vurgulayarak, Kewell'ın Galatasaray'la olan sözleşmesine ve Kewell'ı çok özlemesine karşın Türkiye'ye taşınmayı düşünmediklerini de sözlerine ekledi.

Kewell'ın evinin bulunduğu İngiltere'nin Cheshire bölgesinde son dönemde çok sayıda hırsızlık olayı olduğu bildiriliyor.
Referans URL