Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arda Turan'dan hakemlere çağrı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Galatasaray'ın genç yıldızı Arda, Sivas'ta haksızlığa uğradıklarını, hakemlerden sadece adaletli bir yönetim beklediklerini ifade etti..



Ümit Karan'ın kardeşinin sahibi olduğu Özel Genç Yetenekler Anaokulu'nun açılışına katılan Arda Turan, Sivasspor maçında yedikleri ilk golün ofsayt, Ümit Karan'ın kırmızısının da haksız olduğunu savundu. Milli oyuncu sözlerine şöyle devam etti: ''Ligde bir maç kaybettik. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Bizim lehimize düdük çalan bir hakem istemiyoruz, sadece adaletli yönetim istiyoruz. Ümit ağabeyin kırmızı kartıyla ilgili kendisine 'Ne yaptın' diye sorduğumda 'Bilmiyorum' demişti. Hakeme de sorduğumda üstündeki karı göstermişti. Sonra açıklamalar daha farklı oldu. Ümit ağabey maçtan sonra çok üzgündü.

10 KİŞİYLE DE KAZANMALIYIZ
Kavga ettiğimizi iddia ediyorlar. Biz Galatasaray'da büyüklerimize saygılı olmayı öğrendik. Onların kapısını bile çalar gireriz. Ümit Karan, Ayhan, Hasan Şaş büyüklerimdir. Bana sahada da bağırabilirler. Biz gençlerin onları uyarmak gibi bir görevi olamaz. Şampiyonluk mücadelesini sonuna kadar vereceğiz. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. takımının bu zor şartları ve olumsuzlukları da yenmesi lazım. 10 kişiyle de bir şeyleri başarmamız lazım. Ama olmadı, yapamadık. Umarım sezon sonunda gülen taraf biz
Referans URL