Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mahmut Özgener açıkladı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, Galatasaray'ın, Sivasspor ile oynadığı maçla ilgili yapılan başvuruyu doğruladı.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Galatasaray'ın, Sivasspor ile oynadığı maç kural hatası olduğu gerekçesiyle bir başvurusunun olduğunu, bunu kurulların değerlendireceğini söyledi.

Conrad Otel'de düzenlenen Turkcell Fair Play Ligi'nin tanıtımına katılan Mahmut Özgener, toplantı sonrası basın mensuplarının Galatasaray'ın kural hatası nedeniyle bir başvuruda bulunduğunu belirtip, bu konuda ne düşündüğünü sormaları üzerine, ''Galatasaray'ın bir başvurusu var, bunu kurullarımız en kısa sürede değerlendirir ve sizlerle paylaşırız'' dedi.

Başka bir soru üzerine devre arasında Fair Play ve Türk futbolunun marka değerinin artırılması için verdikleri mesajların arkasında olduklarını belirten Özgener, bunun Türk futbolu açısından çok önemli olduğunu kaydetti. Takımların yanı sıra futbolcuları da Fair Play konusunda ödüllendirip ödüllendirmeyecekleri sorusuna da Özgener, ''Futbolcuları da ödüllendirmeyi düşünüyoruz. Bu da konuştuğumuz konulardan bir tanesi'' diye yanıt verdi.
Kural hatası yapılmış olabilir , ancak maç tekrar edilmez.Ben Türkiye de ne kural hataları gördüm maç tekrar edilmedi.
Referans URL