Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pizarro Bremen’de kalmak istiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 34598_news.jpg]
Transfer döneminin sonları yaklaşırken, Werder Bremen şu zamana kadar sessiz kaldı. Öte yandan Perulu forvet Claudio Pizarro, Bundesliga’da kalıcı olmak istediğini itiraf etti. 30 yaşındaki oyuncu sezon sonuna kadar yeşil beyazlı formayı giyecek, ancak Bremen de 2011’e kadar Chelsea ile kontratı bulunan oyuncuyu takımda tutmak istiyor.

Pizarro kalmak istiyor

Konu hakkında Werder menajeri Klaus Allofs, Kicker’e, “Claudio bize sezon bittikten sonra da burada kalmak istediğini söyledi” derken, Pizarro da “Evet, bu doğru. Werder’de daha uzun süre kalmak istiyorum” diyerek menajerini doğruladı. Bu durumun gerçekleşmesi için Scolari’nin, Güney Amerikalı oyuncunun gidişini onaylaması gerekmekte.

Pizarro’nun menajeri Carlos Delgado ise konu hakkında, “Beklememiz lazım. Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Claudio kalmak istiyor ancak henüz Chelsea ile konuşmadık” dedi.

Alternatifi Fred

Eğer Werder, Pizarro’yu kadrosuna katmakta sıkıntı çekerse, rotasını Lyon’un Brezilyalısı Fred’e çevirecek. 25 yaşındaki oyuncunun Lyon ile sözleşmesi sezon sonu bitecek.

Allofs, Fred hakkında ise, “O ilginç bir alternatif ancak bir oyuncu bonservisini eline aldığında, onun için fazlasıyla rekabet olur” diyerek Brezilyalı'ya yeşil ışık yaktı.
Referans URL