Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rıdvan Dİlmen Lincoln'e Çattı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ağır bir yenilgi aldı. Beklenmedik mağlubiyete Rıdvan Dilmen nasıl değerlendirdi?



Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın aldığı ağır yenilgiyi normal buldu. Kadro eksikliği, rakip takımın direnci ve kırmızı kart ile birlikte skorun kaçınılmaz olduğunu söyledi. Usta yorumcu Galatasaray'da otorite boşluğu olduğunu savundu ve Lincoln'ün nerede ve nasıl sakatlandığını sordu...

LİNCOLN'Ü 4 GÜNDE Mİ İYİLEŞECEK?

Lincoln ilk yarıyı oynayarak kapattı, nerede ve ne zaman sakatlandı? Sakatlandığım zaman 4 gün aradan sonra değil 4 hafta aradan sonra oynuyordum. Şimdi ben bekliyorum Salı günü Lincoln Ali Sami Yen'de oynayacak mı?

OTORİTE BOŞLUĞU VAR

Galatasaray'da otorite boşluğu olduğunu kesin düşünüyorum tartışmasız. Takımın 3 kaptanı var. Bir tanesi atılıyor. Bir tanesi konuşuyor, üçüncü kaptan Sabri konuşuyor. Ayhan konuşuyor. Sabri 25 yaşında sürekli konuşuyor doğduğu günden beri konuşuyor. Otorite boşluklarında çok kartlar oluşur.

SİVAS İLK YARI KALEYE GİDEMEDİ

Sivas gibi dirençli takımlara karşı 10 kişi kalınca o zaman mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Maçı ikiye bölmek lazım. Sivas ilk yarı kaleye gidemedi. Her iki yarıdaki Sivas arasında dağlar kadar fark var.

İDEAL SAVUNMA OLMAYINCA

4 tane ideal savunmasında oynayan Servet, Hakan Balta, Sabri Meira'dan üçü birden oynamadı. Hakan Balta stoper oynadı ama dengeleri bozuldu.

Sivas ilk yarıda sıfır pozisyonla bitirdi. Aynı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçı gibi önce tut sonra vur. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ilk yarıda rahat oynadı.

YARATICI OYUNCU EKSİKİĞİ VARDI

Önde yaratıcı oyuncu eksikliği vardı. Lincoln, Baros, Arda ve Kewell'dan ikisi iyi oynayınca kazanıyor, üçü oynayınca fark atıyorlardı, dördü oynayınca muhteşem oynadılar. Skibbe kadro zorunluluğundan dolayı 4-3-1-2 ile oynadı.

SİVAS GERÇEĞİNİ KABUL EDELİM

Rakip takım güçlü bir takım. Sivas gerçeğini kabul edelim. Bir tane stoperleri var Bilica. Kemik gibi adam yerden ama canlı adam. Adamı tahrik ediyor Ümit'i attırdı.

ŞARTLAR Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ALEYHİNE

Bugünkü şartlar normal sonuç. Servet ve Meira yok. İkisi birden yok. Oyun kötü giderken maçı çevirebilecek Lincoln yok. Yine Kewell gibi oyuncun yok. Bunlara bir de on kişi kalırsanız böyle bir sonuç ortaya çıkıyor.
Referans URL