Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Olay hakem konuştu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sivas-G.Saray maçının hakemi Yunus Yıldırım, Ümit Karan'a neden kırmızı kart gösterdiğini açıkladı.

[Resim: 123587.jpg]

Sivasspor-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında ilk yarının sonlarına doğru Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. takım kaptanı Ümit Karan'a gösterdiği kırmızı kartla bir anda maçın önüne geçen hakem Yunus Yıldırım maçtan sonra yaptığı açıklamada, Ümit Karan'a küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gösterdiğini söyledi.

Yunus Yıldırım, maç sonrası LİGTV canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Ümit Karan'a yan hakeme sarfettiği çirkin sözlerden dolayı kırmızı kart gösterdim. Ümit yan hakeme küfür etmediğini söylüyor ama yan hakem küfür ettiğini söylüyor. Takım arkadaşıma güvenmek zorundayım. İkisinin arasında geçen bir konu. Ben kuralları uygulamak zorundayım" dedi.

Yunus Yıldırım, asıl önemli olanın bu bozuk saha şartlarında hiçbir futbolcunun sakatlanmadan mücadeleyi tamamlaması olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Geç Yıldırım bunlarıGülümseme Pozisyonda küfür yok bunu herkes anladı..Gülümseme Ama olan olmuş geriye dönüpte tartışma olmaz..Şu sözüm hala geçerlidir..Bu lige yabancı hakem şart..
Haklısın Valla türk hakemleri gelişmesi yerine dahada kötüye gidiyor.
Bu sene 3 büyüklerin başı hakemlerle dertte..Buna Sivasspor-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçını örnek verebilirim...Haksızsam söyleyin...
Haklısın.
Haksızsın.Maçta Küfür etti. Bunu yardımcı hakem orta hakeme söyledi.
Yan hakem iftira mı edecek ?
Hem Ümit Karan Hakeme Bakarak Ne Diyordu ? Aksam Bulusalım gezelim demiyordu heralde....
Referans URL