Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gazze için bayrak açıldı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan'ın Gazze için maç yapma önerisi büyük ilgi uyandırdı.

[Resim: 123166.jpg]

Büyük bir duyarlılık örneği gösteren milli oyuncu, geçtiğimiz günlerde 'Yılın Futbolcusu' seçildiği Ayazağa İlköğretim Okulu'nda yaptığı konuşmada "Büyüklerimiz organize ederse, Filistin'de mağdur olanlar için yardım maçı yapabiliriz" demişti.

Süper Lig kulüpleri de bu çağrıya kulak verip, Futbol Federasyonu'nu göreve çağırdı. Daha önce Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftar gruplarından Çarşı, Gazze için bu haftaki Denizlispor maçında yardım kampanyası düzenleyeceklerini açıklamıştı.

Arda'nın Gazze konusundaki bu teklifi Fenerbahçe'nin süperstarları Roberto Carlos ve Alex'i de heyecanlandırdı. İki Brezilyalı yıldız, "Arda'ya her zaman kapımız açık. Bize haber verirse, böyle bir organizasyon içinde olmaktan mutluluk duyarız" açıklamasını yaptı.

Galatasaraylı Lincoln de "Filistin'de dünyada olmaması gereken bazı olaylar yaşanıyor. Arda'nın da dediği gibi, bizim elimizden gelecek bir yardım varsa yaparız. Ben nereden geldiğimi çok iyi biliyorum" diye konuştu.
BöyLesine ÖnemLi Bir Konuda Bu DuyarLıLığı Yansıtan Tüm Futbolcu Kardeşlerime TebrikLerimi İLetiyorum. AnadoLu İnsanı nın FedakarLığını Tüm Dünyaya DuyuraLım. FiListin, Unutma Biz Yanındayız.
Referans URL