Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cankurtaran Emre Aşık!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Milli takımda olduğu gibi zor günde Galatasaray'da da Emre Aşık sahnede.

[Resim: 122647.jpg]

Servet, Emre Güngör ve Meira’nın oynayamayacağı Sivas’ta Skibbe Emre Aşık’a görev verecek.

Galatasaray'ın 35 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Emre Aşık, zor günlerinde hem sarı kırmızılıların hem de A Milli Takımımız’ın imdadına yetişiyor. 2008 Avrupa Şampiyonası’nda Gökhan Zan ve Servet’in sakatlığında görevini başarıyla yapan Emre Aşık, kritik Sivasspor maçı öncesi yine Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. teknik patronu Michael Skibbe’nin cankurtaranı oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre, Servet’in sakatlığı, Meira ile Emre Güngör’ün cezaları nedeniyle görev yapamayacağı hafta sonu oynanacak Sivas maçında, Skibbe, görevi Emre Aşık’a verecek.

Skibbe’den olumlu rapor

Sezona kulübede başlayan, Mehmet Topal ve Barış Özbek’in uzun süreli sakatlıkları ile ilk 11’deki yerini alan futbolcu, iki genç futbolcunun sahalara dönmesi ile bir anda formasını kaptırmıştı.

Bu süre içerisinde ’gıkını’ dahi çıkarmayan tecrübeli futbolcu zor gününde yine G.Saray’ın imdadına yetişti. Sivas’ta savunmada Hakan Balta ile görev yapacak Emre Aşık için Skibbe de yönetime olumlu rapor verdi.

Sırasını bekliyor

Alman teknik adamın, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncu hakkında idarecilere, "Emre gerçekten örnek bir oyuncu. Yedek kalmayı asla kendisine sorun etmiyor. Ve aynı özveri, disiplin ve hırsla kendini hep hazır tutuyor. Arkadaşlarına da perde arkasında inanılmaz destek oluyor. Ben böyle oyuncuyu her zaman takımımda görmek isterim" ifadesi kullandığı öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim ufak pürüzleri kalan Hakan Balta’nın sözleşmesini 2012’ye kadar uzatılması görüşmelerinin ardından Emre Aşık ve Hasan Şaş ile görüşecek.
Referans URL