Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hamit, Schweinsteiger’den daha faydalı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 40932_news.jpg]
Alman Kicker dergisinde yapılan karşılaştırmada, Bayern için Hamit’in Schweinsteiger’den daha faydalı olduğu belirtilirken, Schweinsteiger'in takım için daha fazla çaba harcaması gerektiği görüşüne yer verildi.

Kicker dergisi, Bayern için Hamit’in mi, Schweinsteiger’in mi daha faydalı olduğu konusunda bir karşılaştırma yaptı.

Yapılan karşılaştırmada Hamit Altıntop’un Schweinsteiger ile beraber oynadığında çok başarılı olduğu ve 16 maçta 4 gol attığı; Scweinsteiger olmadan ise 12 maçta 1 gol atabildiği belirtildi.

Schweinsteiger, Hamit yokken daha etkili

Bunun sebebi olarak da Ribery’nin Schweinsteiger olmadığı zamanlarda solda oynaması ve Hamit’in de sağ tarafta beklenen performansı sergileyememesi gösterildi.

Schweinsteiger’in ise Hamit oynamadığı zamanlarda daha etkili olduğu söylendi. Scweinsteiger, Hamit’in oynamadığı 41 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırırken; Hamit’le oynarken hiç gol atamadı.

Hamit sisteme daha uygun

Dergide yapılan karşılaştırma sonucunda, Hamit Altıntop’un Bayern Münih teknik direktörü Jürgen Klinsmann’ın sistemine daha uygun olduğu ve Türkiye Milli Takımı'nın da yıldızı olan futbolcunun ikili mücadelelerde ve defansta daha güçlü olduğu belirtildi.

Schweinsteiger’in ise Bayern Münih’e faydalı olmak için daha çok çaba göstermesi gerektiğine yer verildi.
Bencede daha iyi çünkü çok iyi oynuyor. Formda... Tongue
Referans URL