Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lincoln Gaza Geldi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Antalya kampında her gün 1.5 saat ekstra idman yapan Lincoln, dün de takım izinli olmasına rağmen, fizyoterapistiyle özel çalışmalarda bulundu.
Galatasaray'ın Brezilyalı süperstarı Cassio Lincoln’ü kimse durduramıyor!.. 2 gün gecikmeli katıldığı Antalya kampında, takım arkadaşlarıyla aradaki farkı kapamak için idman başına 1.5 saat ekstra çalışma yapan Sambacı, teknik direktör Skibbe’nin herkese verdiği izne rağmen dün de Florya’nın yolunu tuttu. Lincoln’e eşlik eden isim yine özel fizyoterapisti Elliot oldu. İkilinin, 90 dakika boyunca ağır ve yorucu bir tempoda çalıştığı öğrenildi.

Skibbe destek veriyor
Fizyoterapisti ile birlikte alışılmışın dışında antrenman metotları deneyen Lincoln’ün, fiziki güce dayalı bu idmanın ardından bir de frikik çalışması yaptığı ifade edildi. 30 yaşındaki futbolcuda yaşanan bu değişim, yönetimi hayli memnun etse de, aynı ölçüde şaşkınlığa da yol açtı. Sıkıntılı günlerde Lincoln’e sahip çıkarak öğrencisini kazanmayı başaran Skibbe’nin ise yıldız futbolcuyla sık sık görüştüğü ve destek verdiği belirlendi.

İnternetspor
Referans URL