Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Semih ES-ES'in kabusu olacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Sakatlığı nedeniyle ligin 11. haftasındaki Ankaraspor maçından beri forma giyemeyen golcü yıldızın bugün oynaması bekleniyor.

F.Bahçe, Türkiye Kupası'nda gruptaki son maçında bugün Eskişehirspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertli takım, ilk üç maçını kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. Bu maçın sonucu, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. açısından önemli olmasa da, sarı-lacivertli futbolcular Eskişehirspor'u da devirip, gruptan firesiz çıkmayı hedefliyor. Kanarya'da bugün Semih Şentürk de sahalara dönüyor. Sarı-lacivertli takımın, ligin 11. haftasında oynadığı Ankaraspor maçında sakatlanıp çıkan tecrübeli oyuncu, o zamandan beri yeşil sahalardan uzak. Onun yokluğunda Güiza'nın kötü performansı, taraftarların Semih'e özlemini artırdı. Aragones'in, bugün Eskişehir karşısında Güiza'yı dinlendirmesi ve Semih'i gerçek yerinde; yani forvette oynatması bekleniyor. İspanyol hoca, daha önce Güiza için Semih'i sağ kanada çekmişti.

LUİS ARAGONES: CİDDİ OLUN
Aragones, Eskişehir maçı öncesi takımla toplantı yaptı. Bu sezon camiayı yeterince üzdüklerini söyleyen Dede, oyuncularından Eskişehir'i ciddiye almalarını istedi.
Zorlu bir maç geçeceği kesin.Bence az gollü bir maç olur.
Referans URL