Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 6 gol+6 kırmızı kart
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Cim-Bom, Malatya’yı yenerek çeyrek finale çıkarken Sivasspor maçı öncesi savunmasız kaldı. Sakatlara bir yenisi daha eklendi.

Aslan’da lider Sivas ile hafta sonu deplasmanda yapılacak lig maçında oynayamayacak savunmacıların arasına Emre Güngör de katıldı.

Sivas karşısına sakat Servet ve sarı kart cezalısı Meira’dan yoksun çıkacak olan sarı-kırmızılılar, Emre’nin kırmızı kart görmesiyle adeta şoke oldu. Teknik Direktör Skibbe’nin ikinci yarının başında Meira’nın yerine sahaya sürdüğü Emre Güngör sadece 11 dakika içinde 2 sarı kart görünce kırmızıyla oyun dışı kaldı.

Sivas maçı öncesi üç önemli savunma oyuncusunu kaybeden Skibbe’nin, zorlu deplasmanda defansın ortasında Emre Aşık ile dün akşam Emre Güngör atıldıktan sonra savunmaya çektiği Mehmet Topal’a şans vermesi bekleniyor.

‘Şans oyunu olacak’

Teknik Direktör Skibbe, kırmızı gören Emre Güngör’ü savundu, uzun süre oynamadığı için zamanlama hatası yaptığını söyledi. Sivas maçında Emre Aşık’ın yanına Mehmet Topal, Hakan Balta veya genç Semih’i koyacağını belirten Skibbe, “Sivas maçı biraz şans oyunu olacak. Çünkü zemin buz tutmuş olacak” dedi.
Referans URL