Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Frank Ribery kaza yaptı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Ribery kaza yaptı !
[Resim: franck_ribery.jpg]
Ribery'nin deneme turu için bindigi takım otubüsüyle kaza yaptı.


Almanya 1.Ligi'nin (Bundesliga) güçlü ekiplerinden Bayern Münih'te forma giyen yıldız oyuncu Franck Ribery'nin deneme turu için bindigi takım otubüsüyle küçük bir kaza yaptığı belirtilirken, Ribery ve otobüste bulunan Bayern Münihli oyuncuların kazayı yaralanmadan atlattıkları öğrenildi.

Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild'in internet sitesinde yer alan haberde, Bayern Münih'in Dubai kampında ilginç bir olayın yaşandığı belirtildi. Haberde, Bayern Münih'in takım oyuncularının antremana gitmek için bindiği otobüsün sürücü koltuğuna geçen ve deneme turu atmak isteyen Franck Ribery'nin, kamp yaptıkları otelin çevresindeki virajı alamayarak iki otel levhasına çarpıp kaldırım taşlarını da kırdığı ifade edildi. Otobüsün ve kaldırımın hasar gördügü, ancak kimsenin yaralanmadığı kaza sonrası yıldız oyuncu Franck Ribery'nin, gülmekten kendini tutamadığı belirtildi.

Haberde, otel yöneticileri Franck Ribery'nin otobüs ehliyetinin olmadığını öne sürerek, şikayetlerini dile getirirken, kaza yerinde bir inceleme yapan takım menajeri Uli Hoenes'in hasar masraflarını gidermeye çalıştığı yer aldı. Franck Ribery'nin kullandığı sırada obüste bulunan teknik direktör Jürgen Klinsmann'ın, "Çok ilginç bir şaka yapmak istiyordu ve bunu da otobüsle yaptı. Otobüsü kullanması aslında fena değildi. Şanssız bir durum oldu. Allah'tan kimseye bir şey olmadı" sözleriyle olayı olgunlukla karşıladığı belirtildi.

Otobüste bulunan oyuncu Tim Borowski ise, "Ribery için şansız bir andı. Çarpma sırasında herkes küçük bir şok yaşadı ve otobüs bir anda sessizliğe büründü. Ama daha sonra herkes kahkaha atmaya başladı" şeklinde kazayı anlattı.
Referans URL