Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Carlos'un F.Bahçe hayali
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Bu yaz, seminerlere katılıp teknik direktörlüğe adım atmak istediğini kaydeden Brezilyalı yıldız en büyük hayalini açıkladı..

Bu yaz, seminerlere katılıp teknik direktörlüğe adım atmak istediğini kaydeden Brezilyalı yıldız, "En büyük hayalimse, bir gün Fenerbahçe´nin başına geçmek" dedi

‘Tecrübe kazanınca neden olmasın’

Kanarya'nın dünyaca ünlü yıldızı Roberto Carlos’un gönlünde, bir gün Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü olmak yatıyor. 3 yıl daha futbol oynamayı planladığını vurgulayan Sambacı, şunları söyledi: “Daha sonra antrenörlük yapmak istiyorum. Bu yaz, teknik direktörlük seminerlerine katılıp ilk aşamaları geçeceğim. Teknik direktörlükte Zico’yu örnek alıyorum. Bu konuda ilk etapta Aragones ve Zico’dan yardım isteyeceğim. İlk aşamaları geçip tecrübe kazandıktan sonra, neden bir gün Fenerbahçe’nin başına geçmemeyim.”

‘Çağırırlarsa koşa koşa gelirim’

“O gün yöneticilerimiz beni isterlerse, koşa koşa gelirim. İstanbul ve Türkiye benim ikinci yuvam. Halen oturduğum Beykoz Konakları’nın çevresinde birçok dostum var. Burayı satın alabilirim.” Brezilyalı yıldız, bu sezonki hedefleriyle ilgili olarak ise, “Artık önümüzde iki hedef var; Lig ve kupa. İkisini de kazanmak istiyoruz. Aragones’in sistemine alıştık. Artık her şey bizim elimizde. Özellikle Türkiye Kupası’nı kazanıp, camianın hasretini dindirmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu.
Referans URL