Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Edu'dan Aziz Yıldırım'a ağır suçlama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Rus Ekspress’e açıklamalarda bulunan Zico’nun ağabeyi Edu, Başkan Aziz Yıldırım hakkında uzun yıllar konuşulacak açıklamalar yaptı.

[Resim: 24611.jpg]

Brezilyalı antrenör, Rus basınına ‘Diktatör bir başkan. Sürekli hocaların işine karışırdı. 2-2 biten Denizli maçı sonrasında soyunma odasında Appiah’ı azarlamaya kalkışınca müdahale ettim, tartıştık... Bu olay, Zico’nun sonu oldu’ dedi

Başarılarımızı hiçe saydı!

Rus Gazetesi Ekspress’e açıklamalarda bulunan Zico’nun ağabeyi ve yardımcısı Eduardo Antunes Coimbra (Edu), Yıldırım’ın diktatör bir başkan olduğunu söyledi. Edu ‘Fener’de 2 yıl içinde önemli başarılara imza attık. Türkiye’de şampiyon olduk ve Devler Ligi’nde çeyrek finale kadar çıktık. Bunları hiçe saydı’ dedi.

Hocanın işlerine karışıyordu

Sspor Ekspress muhabiri Kvyatovski’nin, ‘Zico’ya İstanbul’da kalmasını teklif ettiler. Neden kabul etmedi?’ sorusunu Brezilyalı antrenör şöyle yanıtladı: ‘Başkan çok güçlü bir yönetici. Ancak antrenörlük işlerine karışıyor. Bir gün (30 Nisan 2007’de 2-2 biten Denizli maçı) başkan soyunma odasına girdi ve herkesin gözü önünde Appiah’ı azarladı..’

Futbolda diktatörlük olmaz

Eedu şöyle devam etti: Appiah sakat olduğu için üç maçtır oynamıyordu. Başkan ‘Senin ne işin var soyunma odasında’ diye bağırmaya başlayınca müdahale ettim ve tartıştık. Ben, futbolda diktatörlüğün olmaması gerektiğine inanıyorum. Bu yöntemlerle başarı sağlanamaz.’ Bu arada Rus Life dergisi de Edu’nun Fener’de Zico ile önemli başarılara imza attığını yazdı.
Referans URL